Tvspel, ost&kex och länkregn!

Godmorgon!

Igår blev det en bra dag. Jag städade här hemma, vilket verkligen behövdes så nu är det riktigt skönt att det är klart. Vi har sedan vi flyttade ihop haft lite bestämda roller när det kommer till städandet. Jag avskyr att dammsuga och han vill helst inte städa badrummet, så han tar alltid golven och jag tar plockning, att damma och städa badrummet. Helt okej! Så jag gjorde min del på förmiddagen och när Kjell kom från jobbet så tog han golven. En bra uppdelning tycker jag, och har funkat i 4 år!
Skönt när lägenheten är ren och fin!

På eftermiddagen stack jag bort till Emma som hade frågat om jag ville komma. Vi spelade tvspel och skrattade så tårarna rann, vi åt glass och så tog vi en promenad. Så mysigt. När jag kom hem käkade Kjell och jag ost&kex. Mums.
Idag vet jag inte riktigt vad som händer, ska nog plantera lite palettsticklingar och så vill jag kladda med lite lera och läsa. Haha. Men innan dess vill jag tipsa om två bloggar och två inlägg från två tjejer som också är med i supportergruppen Social media support & sharegroup (swedish).

Hannas inlägg som handlar om motivation och inspiration. Vad gör man när man tappat motivationen till att skriva? Hon delar lite tips!

Lindas inlägg som handlar om lite shopping, hur hon tycker det är kul att gå runt och kika på lite nyheter och liksom fönstershoppa!


Den där grabben är härlig, när han är på sitt glada humör. När jag kom var han inte så glad men på vår promenad ändrade han och då är det så roligt med honom. Han såg hur jag stod och ville stå likadant, jag hoppade i vattenpöl och han sprang genom pölarna och stampade. Vi hade jätteskoj!

Puss & Kram

Fröken Rödlök

  • 435 visningar

Gillar

Kommentarer

StenhagenBettan
StenhagenBettan,
Vilket tråkigt liv om vi var utan vattenpölar
nouw.com/stenhagenbettan
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Kamilla,
Jag ska också fixa med några sticklingar som behöver få komma ner i jord idag. REgn och vattenpölar är så roligt att leka och hoppa runt i.
kamillaskamera.com/
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Jag fick aldrig till det med sticklingarna, så det står fortfarande i vatten.. men snart blir det dags =)
nouw.com/frökenrödlök
fighterwomen85
fighterwomen85,
Vi har en liknade uppdelning här hemma med.
kul att umgås en vän. Sen så mysigt att komma hem & äta ost & kex med sin käraste 😊.
Barn är för roliga.
Kul med tips om bloggare.
Ha en fin lördag! Kram
nouw.com/fighterwomen85
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Det är kanon när man kan dela upp så =)
nouw.com/frökenrödlök
fighterwomen85
fighterwomen85,
Mirre,
Skönt att ni har era fasta roller is tädandet här blir det lite hipp som happ att den gör det som den andra inte gör. Ohh tv-spel det var länge sedan
sweetwordsbymirre.com
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Ja, man gör det som funkar liksom =)
nouw.com/frökenrödlök
2barnsmammaochfru
2barnsmammaochfru,
Ja det tycker jag va en bra uppdelning . Här städar bara jag men det finns gånger då mannen städar men det är inte ofta men det är för att han jobbar mycket som jag har tagit på mig städning 😊. Låter som du haft en bra dag 😊
nouw.com/2barnsmammaochfru
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Min sambo jobbar också mycket, heltid plus varje lördag i skogen så jag borde göra mer.. men jag är glad att vi har denna fördelningen ändå =)
nouw.com/frökenrödlök
Paulina
,
Vilken mysig kväll ni hade. Gott med ost och kex. Så bra att ni kan dela upp städet så. Jag tycker det är okej att dammsuga men så tråkigt att skura golven.
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Måste jag välja så moppar jag hellre golvet än dammsuga det =) Så olika man kan vara =)
nouw.com/frökenrödlök
Lexochlogan
Lexochlogan,
Perfekt att dela på det ju, jag gör mesta delen här hemma och det är jobbigt att ta hela lasset själv, mycket bättre att hjälpas åt och ta olika bitar. Städa är sällan kul men så mycket lättare när man hjälps åt. Ost och kex är riktig lyx 👌
nouw.com/lexochlogan
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Jag kan tänka mig det! Jag borde egentligen ta det mesta själv eftersom han jobbar heltid plus helger i skogen och jag är bara hemma. Men mitt mående påverkar mycket så jag gör det jag kan helt enkelt ... det blir en del ändå =)
nouw.com/frökenrödlök
Gud så skönt att kunna dela upp städningen så där. Det är något jag ofta önskat att jag själv också kunnat. Nu är jag dock inte direkt sådan som kan det, eller ja sonen hjälper till med andra saker i hemmet som matlagning visserligen. Men låter alltid så skönt när jag läser om folk som kan dela på städningen 😊
www.saramadeleine.se
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Jag förstår det. Man får göra mycket själv när man är ensamstående på det sättet...
nouw.com/frökenrödlök
Madde ,
Vilken härlig dag du fick, med massa gott att äta. Av någon anledning missar jag alltid de där länkregnen, men tycker ändå att det är en så kul grej,
www.nouw.com/madelena
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Vad synd att du gör det, jag ser dem varje vecka men väljer att inte vara med. Var alltid med förr. Nu tog jag tillbaka det igen.
nouw.com/frökenrödlök
corkystyle
corkystyle,
Alltid kul med länkregn! Det är ju bra att ni delar upp städningen mellan er.
nouw.com/corkystyle
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Ja, det funkar bra för oss =)
nouw.com/frökenrödlök