Tur man har försäkring ..

Det är skönt att veta att det är ett år kvar till nästa tandläkarbesök (om jag inte får besvär vill säga, vilket jag säkert får då jag känner otur över mycket) numera. Dagens besök gick bra.
Rena och fina tänder, nåt början till hål men det kan man ha om man fortsätter sköta om tänderna. Underbart att veta.
Dock gillar inte min plånbok tandläkaren - den är mer rädd. De andra besöken jag vart på har jag betalt runt 6-700:- för ett besök men idag blev det tydligen över 1100:- för det är ny tandläkare och nytt namn på kliniken. Jag går hos privat och har alltid gjort så kanske är dyrare.
Dock har jag försäkring så jag brukar få pengarna tillbaka om ett tag och det hoppas jag att jag även får nu!

För att kunna betala det på en gång idag och på så vis lättare få tillbaka via försäkringen (måste ju skicka in kvitto) så fick jag låna pengar av sambon till dess att lönen kommer imorgon.
I helgen satte jag mina räkningar på överföring men råkade sätta dagens datum istället för morgondagens lönedatum så när jag kollade saldot hade räkningarna dragits så fick ändå ta det på faktura. Så typiskt, men nu vet jag iallafall att mina räkningar är betalda så är bara fakturan och lånet till älsklingen i morgon. Hehe. Så kan det gå.

Imorgon är det personalmöte på jobbet och sen har jag bokat in enskilt möte med chefen med tanke på sjukskrivning och operation. Känns bra att kunna sitta ner och diskutera läget och vad som komma skall och så. Min läkare skall ringa imorgon nämligen.

​Hur har eran dag vart?

Puss & Kram

Fröken Rödlök

  • 435 visningar

Gillar

Kommentarer