Tror ni på de onaturliga?

En natt skulle jag sova hos min syster och min svåger, vi skulle ut på loppisrunda dagen efter. Natten flöt på bra och jag sov gott uppe i deras gästrum på ovanvåningen. Sovrummet var i ena änden av ovanvåningen, och så var det en hall med trappan ner och pysselrum och bakom det deras datarum med stationär dator.
På morgonen vaknar jag innan klockan ringer och hör då hur det trycks på tangenterna vid datorn, sakta. Liksom pekfingret på varje bokstav sakta för att inte det skall höras för mycket knapprande liksom. Ett ord skrevs och sen hörde jag klick klick på musen.
Jag tänkte att det var syrran som kommit upp för att söka efter lite loppisar vi kunde gå på och skrev sakta för att inte väcka mig. Hörde tangenterna igen, en och en och så klick klick. Jag var nära på att ropa på henne men valde att kliva upp och klä på mig istället. Sen gick jag bort till datarummet, under tiden jag går (det är en lång ovanvåning) bort hör jag klick klick på musen men när jag närmar mig rummet är det släckt!
Jag tittar in och då är stolen tom, datorn avstängd och ingen är där. Då blev jag lite kallsvettig!
Gick ner och då håller syrran på att fixa iordning sig i badrummet..

Jag vet att det spökar i det huset emellanåt men att höra det så tydligt var riktigt läskigt. Jag vet att syrran sagt att hon vill ha dit ett medium för att få medial vägledning om vilka eller vem som befinner sig i deras hus! På ett sätt hade det ju vart bra att få veta vilka det är för att lugna ner sig lite, men samtidigt känns det en aning läskigt att se varför de är där, om de vill någonting ont eller bara finns där för att de har svårt att lämna huset.
Jag har aldrig vart med om att de vart elaka och tror inte syrran nämnt nånting om det heller, så de är väl snälla människor, men ändå! Har ni vart med om någonting som är svårt att förklara? Har ni sett någonting eller kanske hört underliga ljud som ni inte vet vartifrån de kommer?


Puss & Kram

Fröken Rödlök

  • Vardagen
  • 6 visningar

Gillar

Kommentarer