Trerätters på vår sätt

Buuuhuuuäääää! Nu börjar helgen lida mot sitt slut och jag VILL INTE DET! Jag vill ha en kväll till tillsammans med mamma och pappa här. Det har vart så himla trevligt. God mat, trevliga samtalsämnen och mycket skratt. Idag besök på IKEA där jag köpte lite mer ramar (speciellt inför marknaden) och mamma och pappa lite annat smått och gott. Sen hem och käka och då bjöd vi på kroppkakor eftersom mamma och pappa inte hade ätit det innan och det gick hem :)
Efter det gick Jimmy och pappa ut med vovvarna och sen skulle dem bege sig hemåt men stanna i Strömsnäsbruk för att köpa gott på Herrgårdstoppen och då vill jag med så vi åkte dit också - köpte en liten påse godis och så hem.
Nu har vi pillat med bilen en timme då spolarvätskan frusit i behållaren och vi inte riktigt vet hur vi skall lösa det. Får fundera och försöka när det är ljusare ute. Här kommer bilder på vår mat och den blev riktigt lyckad måste jag säga. Jag är tillsammans med en kock, även om jag också stod för en del av maten =)
Vår version av capresesallad! MUMMA!!
Fläskkotlett med min marinad, potatisslantar, sallad och beasås (Mamma och pappa hade aldrig ätit potatisslantar innan och tyckte det var riktigt gott, så skålen tog slut hahaha)
Chokladfondue med marabou daim och massa frukt. Ananas, vindruvor, Physalis, kiwi och lite gelehallon!

Puss & Kram

Fröken Rödlök

  • Vardagen
  • 0 visningar

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229