Tips till er alla - gratis presentkort!

Hej hej!

Nu tipsar jag om att besvara enkäter igen. Det är hur bra som helst eftersom det går att byta in poängen mot gratis saker. Och det bästa jag tycker är att byta mot superpresentkort som går att nyttja i flera hundra olika butiker. Det är väl jättebra nu inför jul, om du kan lägga lite tid på att besvara enkla enkäter, samla poäng och sedan få presentkort att köpa julklappar för - gratis?

Jag har vart med i några år och kunnat byta in mot flera presentkort i olika butiker. Senaste var nästan 1000:- som jag valde på Gekås. Som ni ser har jag fått ännu mer poäng och de jag har nu ger mig möjlighet att plocka ut presentkort värde 300:-. Säger jag ju inte nej till inför jul. Det går fort att få ihop poäng! Kostar ingenting! Vill du bli inbjuden så skicka ett dm eller skriv i kommentaren. Är M3Panel det gäller. Superpresentkort går att få i ex H&M, The Body Shop, IKEA, Åhléns, Kicks, Panduro, flera reseföretag, restauranger, Gekås m.m


Besvarar du enkäter på andra ställen än på M3Panel och Norstatspanel (kan tyvärr inte bjuda in på den sista) så skicka gärna en inbjudan till mig, tack!

Puss & Kram

Fröken Rödlök

  • 0 visningar

Gillar

Kommentarer