Timmarna tickar på och jag sade då inte nej.

God eftermiddag allesammans.
Hur mår ni idag? Haft en trevlig dag?
Här mår man jättebra faktiskt. Blev inte lika länge på jobbet idag för jag var hemma vid 15.30 ungefär och det är rätt skönt att få komma hem lite tidigare. Än har jag inte blivit sådär eländigt trött heller och det är positivt. Jag skall faktiskt sätta mig och måla lite efter att detta inlägget publicerats så får jag något sånt gjort idag. Behövs.

Har jobbat i ett idag. Städat ett hus, åkt till nästa och städat det, åkt vidare och tagit det och sen hållt på så under dagen. Inga pauser inte. Lunch i bilen. Tur jag har mina bars och clementiner. Lättare :)
Så jag har fått in 6.25 timmar idag och det tackar jag inte nej till.
Meningen var att jag skulle slutat vid 14 men min kollega hade en lägenhet till och frågade om jag ville hjälpa henne med den då hon hade något att göra efteråt så att hon skulle hinna med och eftersom jag är så snäll så (och vill jobba nu) så följde jag med, så där fick jag 1.25h extra. Yabaadaabadooo!
Så nu är jag uppe i 18.25 h denna veckan och har ytterligare två dagar kvar. Det är roligt när man jobbar mer än sagt från början för om det fortsätter så här kommer jag nästintill upp i 75% och det är jättebra! Att jag sen trivs på jobbet gör ju inte saken värre precis.

Neheee... nu var det som sagt dags att måla lite... på återseende.

Puss & Kram

Fröken Rödlök

  • Vardagen
  • 0 visningar

Gillar

Kommentarer