Tider som har flytt

Satt i arkivet och kikade och hittade lite gamla bilder, från tider som har flytt. Från det liv jag en gång hade, det som inte längre existerar.
Mina älskade katter. Pärsson (svarta) och Fia (sköldpaddsfärgade) kom till oss i huset när de var ungar. Pärsson kom dit med hjälp av dem som födde upp honom och Fia åkte vi och hämtade. De förgylde mitt liv även om jag många ggr var riktigt irriterad på dem! Fia försvann strax efter att vi skaffat Vilda och det valet ångrar jag. Att vi tog hand om Vilda alltså, för Fia sakner jag grymt mycket. Pärsson finns kvar i huset tillsammans med Hassan som är en av ungarna vi behöll från Vilda. Tror dessutom dessa katter fått sällskap av några nya där uppe på kullen nu. Jag tror dem har det bra där, men ack vad jag saknar dem ibland. Är ledsen över att jag lämnade dem kvar där.
Det fanns en öppen spis i sovrummet och jag önskar nu att man använde den lite mer. Så himla mysigt.
Även om jag inte bryr mig nämnvärt att det inte finns en sådan här i lägenheten så kan jag sakna dem gångerna jag väl tände den, hörde hur det sprakade, värmen från elden och ljuset. Vackert!
När vi renoverade i tvrummet uppe köpte A en stor tv och surround-set och en slinga med led-belysning som fästes bakom tv:n. Jag måste säga att det blev lite coolt med olika färger där, men dock ingenting jag saknar. Jag kan dock sakna alla tvspel vi hade. Gameboy, Nintendo 8bitars, Supernintendo (16-bitars), Nintendo64 GameCube, Xbox, Playstation 2, Wii m.m ... Jag fattar inte varför vi hade så många spel för vi spelade för det mesta bara på PS och Wiiet. Har för mig vi sålde de andra och när vi skildes fick han Wiiet och jag PS.. Dock sålde jag mitt då jag behövde pengar, nu har jag och Jimmy köpt ett nytt Ps och ett nytt Wii .. ååå vad jag älskar :) Fortsättning följer ..

Puss & Kram

Fröken Rödlök

Gillar

Kommentarer