Testagram

Prenumererar du också på Testagram-boxen? Jag har gjort det ett tag nu och älskar det. Så roligt att varje månad få hem en låda full med roliga produkter att testa. Kan vara ätbart men även smink och andra hälso/kroppsprodukter m.m
Månadens box levererade verkligen måste jag säga. Så mycket spännande saker! Och gott man redan provat men gärna äter igen! Nomnom!


Santa Maria Enchilada Spice Mix - Kommer bli en måltid att prova med Kjell tror jag.
YUP Melon Sour - för en tid sen provade jag en variant av denna och tyckte den var så god, är sjukt taggad på melon då det är asgott.
Risenta Proteinflingor - Dessa provade jag idag, helt okej! Även om jag inte är förtjust i äpple och kanel funkar den. Kiviks Musteri Lättdryck Vattenmelon - Älskar som sagt melon så hoppas denna levererar. Köpte en liknande av annat märke som inte alls var särskilt god. Nellie Dellies Salty Liquorice - Ibland kan lakrits vara grymt gott, hoppas dessa är riktigt salty! Tutti Frutti Sour - Brukar vara gott med tuttifrutti, kanske ännu godare när dem är sura? GodMorgon Fiberdryck - Kommer bli spännande att prova dessa nån morgon innan jobbet. Om jag håller mig mätt eller inte, eller kanske som mellanmål när jag kommer hem från jobbet. Lantchips Gräddfil & Lök - Ja, chips är ju gott! Lantchips riktigt gott. Sist jag köpte dessa var dem to salty for me så hoppas denna påsen är bättre. Bravo Boost Chia - Denna är jag inte riktigt så sugen på att prova, ser inte god ut! Men, gratis är gott och att testa nya saker är kul och det är ju blandannat därför jag prenumererar på Testagram, den kanske är supergod? Får inte glömma att hämta ut en i affären då den inte låg med i boxen utan får hämtas i butik med hjälp av kupong som låg med. För 99:-/månad är detta koncept riktigt roligt tycker jag! Spännande som bara den när lådan anländer!

Puss & Kram

Fröken Rödlök

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229