Telefonsamtal som gör en glad.

Emellanåt ringer telefonen hejdlöst och varje gång är det en telefonförsäljare som vill ge bort saker, för nej, hos dem kostar det ingenting - enligt dem skall jag bara betala frakten, vilket för mig - betyder att den där saken faktiskt kostar. Men iallafall, i morse hann det ringa en halv signal innan personen lade på. Jag googlade numret och ja, det var ett telefonförsäljarbolag.
För en stund sen ringde det igen och jag var väl inte så pigg på att svara egentligen eftersom jag var än mer säker på att det faktiskt var samma som i morse men tji fick jag.
Emellanåt inkommer det faktiskt samtal som gör mig glad, som stärker mig som människa och där jag får yttra mig på ett skönt sätt. Jajjemen, det var ett sådant samtal. Jag kommer inte berätta vad för slags samtal det var och än mindre vem det var som ringde, för det behåller jag för mig själv ett tag till. Men jag säger som såhär - går det vägen kommer jag bli underbart glad, jag kommer stärkas som människa och få göra någonting viktigt för mina medmänniskor! Håll tummarna! Nu fick jag sånt där glädjerus i hela kroppen, jag blev lycklig i hela huvet som jag brukar uttrycka mig och få Jimmy att le från öra till öra. Solen skiner underbart där ute (jag har faktiskt dragit upp rullgardinen) och det ser härligt ut även om trädkronorna vajar i vinden. Jag har vart ute och gett mina blommor lite vatten då dem såg så törstiga ut och jag funderar starkt på att klä på mig och ge mig ut och insupa inspiration till dagens arbete.

Jag har saker att se fram emot så jag fattar inte varför jag i förra inlägget tyckte allt var så värdelöst.
Man får passa på att njuta av att kunna gå omkring en hel förmiddag i nattlinne!

Puss & Kram

Fröken Rödlök

  • Vardagen
  • 0 visningar

Gillar

Kommentarer