Tankar som aldrig blir besvarade

Kollade på Saknad som gick på tv förut. Första gången jag ser det och det var tydligen avsnitt 3 idag. Spännande att få se hur Missing People arbetar, hur en sökning går till osv. Att organisationen faktiskt hjälper. Jag gick in på deras facebook-sida och kollade - så många saknade! Så många som är återfunna i livet, en del fortfarande saknade och en del hittade avlidna. Det är tragiskt.
Jag funderar på anledning till att folk försvinner? Att äldre personer kan försvinna har jag lite mer förståelse för, det kan bero på förvirring och liknande. Men om det inte föreligger ett brott bakom - varför försvinner unga och medelåders personer? Jag är en hemsk person ibland men jag är så nyfiken av mig, när det står att personen är hittade avliden undrar jag hela tiden på vilket sätt personen dött och vart den är funnen? Varför jag vill veta har jag ingen aning om, just nyfikenheten tror jag! Att det på ett hemskt sätt är spännande. Försvinner folk för att de vill ta livet av sig, är det ett rop på hjälp? Vad tror du? Det är konstigt att folk inte hittas efter så mycket sökningar också, men samtidigt är Sverige stort och har det råkat ut för en olycka kan det vara svårt att finna en död person i ett vattendrag, en sjö eller i havet.
Men det är svårt att förstå att sånt här händer - att folk försvinner! Usch. Jag hoppas jag slipper vara med om detta - att nån i min närhet försvinner. Att leva i ovisshet om vad som hänt, vart de är och vidare.

Puss & Kram

Fröken Rödlök

  • Vardagen
  • 0 visningar

Gillar

Kommentarer