Tänk att det finns barn som inte får julklappar ..

.. och det känns olustigt om jag skall vara ärlig. Här har jag fått MASSA julklappar VARJE år, näst intill bortskämd av både familj och vänner och jag har vart så glad. Varje år är jag som ett litet barn om jag får en klapp eller två och jag älskar att själv ge bort presenter till nära och kära. Det är skrämmande när man själv har det såhär bra och samtidigt finns det massor av barn som inte får en enda julklapp. Stackars barn. Ja, julen handlar inte om julklappar utan om så mycket mer men ni måste hålla med om att det är fel att barnen inte kan få en enda liten gåva på julafton.
Många familjer har inte ens råd med julmat och en jul utan mat är fruktansvärd oavsett om bordet är fyllt av skinka, jansons frestelse, goda ostar, prinskorv och brun/röd/grönkål eller spagetti och köttfärssås, potatis och kött eller pannkakor. Mat som mat - tänk er. En jul helt utan mat, skulle ni stå ut?
Ni vet om att de faktiskt finns familjer som har det svårt under denna högtid. Kan vi inte slå ihop oss och hjälpa? Genom Giving People kan ni hjälpa barnfamiljer om ni klickar er in här -- > Julhjälpen 2014 Sitter du och läser min blogg och känner igen dig i min beskrivning? Du vet inte hur du skall klara av julen, du vet inte hur du skall klara att ge dina barn varken mat eller julklapp? Tveka inte att gå in på länken ovan, därifrån finns vidare information hur du kan söka vår julhjälp!

Ingen kan göra allt men alla kan göra något! Om länken inte funkar testa Ge hjälp till Jul och för er som vill söka hjälp kan försöka på Sök hjälp till jul.

Puss & Kram

Fröken Rödlök

  • Vardagen
  • 0 visningar

Gillar

Kommentarer