Tågdagarna i Landeryd

Tjohoo på er!
Jag lever just nu på dem berömda rosa molnen, det känns så bra. Om sex veckor är jag sambo med världens finaste Kjell och jag längtar som bara den skall ni veta.
Även om det som vanligt känns tråkigt att köra ifrån honom när det är dags att jobba så var känslan annorlunda imorse. Vetskapen att det bara är några veckor till som det är såhär, sen kommer jag ju komma tillbaka på eftermiddagen och får njuta av massa tid med honom.
Åh, jag är så glad och förväntansfull.
Kikar in på Ikeas hemsida eftersom vi kommer dra dit inom några veckor då jag vill ha ett skrivbord blandannat för mina pärlor. Woop Woop!

Det har vart en underbar helg, speciellt Söndagen som ni kanske förstår. För först tog vi beslutet på morgonen, käkade frukost och sen vid lunchtid drog vi till Landeryd för att kika in de gamla tågen som fanns där på Tågdagarna. Intressant!
Solen sken och jag var på så himlans gott humör.
Tog lite foton inifrån tåget vi fick besöka.

​Provsatt stolarna och dem var jättesköna tycker jag. Så skulle man åkt i dagens tåg, fast å andra sidan vill dem ju få in mer passagerare och därför har dem mindre stolar numera. Men förr åkte man flott alltså! 

Puss & Kram

Fröken Rödlök

  • Vardagen
  • 382 visningar

Gillar

Kommentarer