Tack <3

Jag vill tacka er läsare! Ni som gör att jag tycker det är roligt att blogga.
Ni som vill läsa om mina dagar oavsett om det händer massa saker eller ingenting, ni som vill läsa om alla mina pysseltips, om alla mina åsikter och som sagt om alla mina dagar!
Jag är egentligen ingen speciell men ändå unik så det är roligt att ni vill ta del av mitt liv i skrivande form. Det är roligt att ni varje dag tittar in här och läser.
Att ni bryr er.

Tack alla er som lämnar kommentarer. Som tar er tid och skriver ett par rader om det jag lämnar här. Det är roligt att se att ni bryr er, att ni har åsikter om det jag gör, att ni har tips och svar på vissa saker. Det är kul att se att ni är intresserade av mitt liv och lämnar spår efter er.

Tack till er som finns där ute! Även
om jag inte ens känner till 10% av er så känns det bra att ni finns där ute, anonyma eller inte. För om jag skall vara ärlig är det ju faktiskt inte helt för mig själv jag driver denna blogg. Då hade jag likväl kunnat skriva dagbok eller skriva i word, jag gör det för att jag vill skriva av mig och dela med mig, att få empati, sympati, att få folk att reagera, tycka till, känna osv. Jag vill lära känna folk!
Tack till alla er som jag fått träffa genom min blogg! Det är en hel del som fastnat i mitt hjärta tack vare att jag fått träffa er via bloggen. Så underbart roligt.

​Tack finaste pojkvän som skickade med en matlåda i morse. ​Du är bäst 💗

Puss & Kram

Fröken Rödlök

  • 525 visningar

Gillar

Kommentarer

freja
,
Och tack till dig!
Som skriver denna blogg och är så fantastiskt, och utan denna blogg hade vi inte lärt känna varandra, och jag är så glad att vi är vänner! <3
Och tänk att ett par disktrasor skulle vara början på en evig(?) vänskap <3
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Hehe! Gullig du är <3
Ibland skall det vara det lilla som blir det stora helt enkelt... I detta fallet ett par rosa disktrasor 😃 HAHA!!! <3
nouw.com/frökenrödlök