Svårt att sluta handla

Jag som håller på med diverse saker som behöver skickas med post/schenker exempelvis behöver ju ha bra emballage. Jag använder mig av bubbelplast och wellpapp och har fina adresslappar med klister på.
Allt för att förenkla arbetet med att skicka. Jag har mailinbags som är slitstarka, färgglada, vattentåliga och lätta för att skydda de jag skickar på bästa sätt mot regn och intrång.
Jag använder diverse kontorsmaterial på mitt "lilla kontor" för att underlätta allt. Brevkorgar eller vad man skall kalla dom, dokumentmappar, papprör och bra pennor. Hade velat inreda ett litet rum till enbart kontor men det är svårt när man delar boende men samtidigt är jag v��ldigt nöjd med det jag faktiskt har, inte alla som har hobbyrum på detta viset.

Massa färg, pennor, papper och andra pysseltillbehör har jag i mitt lilla kontor där jag kan skapa när lusten faller på. Mycket av dessa saker jag nämt kan man köpa på www.swedoffice.se på ett väldigt enkelt sätt. Det finns mycket olika saker och priser, det är lättöverskådligt och handlar man för över 500:- (vilket är lätt gjort) så får man fraktfritt vilket är mycket bra. Många andra sådana här sidor erbjuder gratis frakt efter 1000:- så deras erbjudande gillar jag.

Hade gärna köpt massa saker, risken finns att jag beställer hem saker bara för att men inte använder dem :)
Alla mina färger är jag glad att jag har för de är alltid bra att ha hemma när man gillar att pyssla som jag!
Så sådana här sajter med kontorsmaterial är bra lämpliga för oss som vill köpa pysselsaker =)

Puss & Kram

Fröken Rödlök

  • Vardagen
  • 6 visningar

Gillar

Kommentarer