Svarar ni på allt?

En tanke som slog mig precis - svarar ni på alla era kommentarer?
Difus fråga kanske för klart man vill svara på alla kommentarer som kommer på ens blogg - men med handen på hjärtat! Hur gör ni?
Jag märker ganska fort när någon bara lämnar en kommentar för att de vill ha en läsare/kommentar tillbaka. Bryr sig egentligen inte alls om vart man lämnar den nånstans.
Har hänt senast tiden att jag fått frågor om jag haft en bra dag eller liknande så har jag precis i inlägget dem kommenterat skrivit ner vad som hänt och vad jag gjort osv.

Eller när samma bloggare kommer in och lämnar kommentarer som är identiska liksom. Men hey, du har redan vart här inne och sagt det där - jag har vart inne hos dig och svarat!
Det är ju awesome om någon tar sig tid och skriver ner några ord till en men kan man då inte skriva nånting vettigt, och iallafall ha läst inlägget man kommenterat?

Annars svarar jag på alla - är det någon som skrivit "fin blogg" eller "Ha en trevlig dag" eller något så svarar jag oftast i min egna blogg - men har besökaren skrivit någon fråga eller svarat på inlägget (eller svarat på kommentar från mig sen tidigare) så går jag alltid in i den bloggen och svarar där. Hur gör ni?
En av tavlorna som hängde hos farmor - som jag målade på gymnasiet!

Puss & Kram

Fröken Rödlök

  • Vardagen
  • 0 visningar

Gillar

Kommentarer