Svar från frågestunden!!

Ni är så många som är inne och läser min blogg, men det var bara två stycken som hade frågor att ställa i min frågestund! Är jag så öppen i skrivandet att ni redan vet allt? Är jag så ointressant att ni inte vill veta något? Lata och orkar inte ställa? Vill ni inte att jag skall veta vilka ni är som läser? Eller vad är det frågan om?

Junitjej och Lollo hade iallafall fyra frågor på lager och dessa skall jag nu besvara i detta inlägget. Tusen tack till Junitjej och Lollo :D

Ser du en framtid med Jimmy? Det gör jag absolut, aldrig kännt mig såhär säker på mina känslor tidigare!! Det är speciellt och jag är mer än säker på att det är Jimmy som kommer bli far till mina barn och det är han som kommer få mata mig när han är på besök på ålderdomshemmet jag kommer hamna på :D Vi kommer bli gamla ihop med andra ord!!


Vill du ha barn? Det är min högsta önskan just nu så svaret är ja! Jag vill ha två (och det vill Jimmy med som tur är) men vi får helt enkelt se när tiden är inne. Just nu är det inte alls rätt i tiden. Måste ju ha större lägenhet blandannat =)


Finns det något i ditt liv som du ångrar? Med facit i hand finns det saker jag ångrar ja .. gällande vänner och så! Men framförallt att jag gick med på att köpa huset i Björketorp och inte var mer nogrann med det jag gjorde, mer noggrann med vad som skrevs och sådär ...

Hur mycket rörande ditt ekonomiska trassel känner din pojkvän till? Jimmy känner till ALLT! Jag döljer ingenting för honom och har aldrig gjort, finns ingen anledning till det överhuvudtaget. Det är honom och mamma jag pratar med när det är jobbigt och så fort det gäller ekonomin från det förflutna som dyker upp så är det honom jag vänder mig till! Så svaret på din fråga är ALLT!!


Edit: Har fått in fler frågor så jag uppdaterar detta inlägget med dem svaren =)

Hur kommer det sig att du varit så snabb med att skaffa killar? Jag har bara träffat två killar efter A och det med några månaders mellanrum men om du syftar på att jag träffade K snabbt efter avslutet med A och J snabbt efter avslutet med K så är det väl för att jag inte vill vara ensam och trodde först att K var bra, när jag insåg att så inte var fallet ville jag hitta någon att dela mitt liv med. Sen att Jimmy dök upp så snabbt efter K och att kärlek uppstod direkt är inget jag kan styra över. Jag ville känna kärlek med andra ord.


Och hur kommer de sig att du flyttade så snabbt in hos Jimmy? :) Tycker väl inte det gick så fort iofs. Men jag hade inget fast jobb i Halland, det var påfrestande att bo långt ifrån och ha distansförhållande, ekonomiskt sätt funkade det inte då det var dyrt att åka, vi kunde inte träffas när vi ville och jag började vantrivas i rummet. När chansen kom att kunna flytta kunde jag inte stå emot! Jag flyttade in till Jimmy för att vi skulle kunna få må bra helt enkelt.

Nu när Emma och dom är ute ur ditt liv, vem är din bästa vän?
För jag vet att ni var väldigt tajta..
(förutom jimmy) ;) ? Hade ju velat svara Jimmy här men eftersom det är förutom honom så blir det svårare. Jag känner inte att jag har någon bästa vän längre. Då dem försvann så har jag ingen bästa vän här. Jag har bra vänner som jag träffar då och då och så underbara vänner jag tyvärr bara har kontakt med via brev/internet!
En av dem står mig väl lite närmare hjärtat än de andra, men då vi inte träffas kan jag tyvärr inte säga bästa vänner! Jag önskar så jag bodde närmre ...

Skulle någon få upp frågor i skallen, ångrar sig att den inte ställde frågan förut och vill veta något speciellt så kan ni alltid ställa frågor fortfarande så svarar jag i inlägg =)

Puss & Kram

Fröken Rödlök

  • Vardagen
  • 3 visningar

Gillar

Kommentarer