Svar från frågestunden!!

1 . Hur träffades du och Jimmy?
Via internet. På chattsidan som heter www.chatta.nu! Jimmy hade liten musikstund för sig själv och skrev på "storchatten" att han spelade Summer of 69. Då svarade jag att han skulle spela Carrie med Europe och det gjorde han på andra sidan skärmen. Sen började vi prata om hur dåligt rykte manliga förskollärare har med tanke på pedofili och sen om hur dåligt vi tyckte om moderaterna. Vi hade samma åsikter och vi pratade om mycket. Om musik m.m .. Hade samma favoritartister. Sen började vi prata på msn och jag fick höra Jimmy spela/sjunga för mig och jag smalt totalt! Men sen var han tvungen att gå för han skulle iväg, men när han kom hem sent på kvällen/natten så fortsatte vi prata igen så på den vägen är det. 2 -Hur länge har du och Jimmy vart tillsammans?
Om två veckor blir det 15 månader <> 3 - Har du några barn?
Nepp 4 - Om inte, vill du ha några?
Absolut! Jag vill ha två och skulle jag få välja skulle det bli en flicka och en pojke (namnen är redan klara) och Jimmy tycker likadant, vilket är skönt! Hoppas nu namnen passar när det väl blir av XD 5 - Vad är ditt mål med livet?
Oj, en väldigt svår fråga att svara på och ärligt talat vet jag inte riktigt. Det är väl att leva på ett sätt jag mår bra på. Med en familj som jag älskar, med vänner som betyder mycket, med ett jobb man trivs med helt enkelt.
Att man får göra det man tycker om, att man tar vara på saker och ting och att man glädjs åt små saker som gör livet så mycket mysigare. Mitt mål med livet är helt enkelt - att leva! 6 - Var ser du dig själv om 5 år? Jag bor kvar i Älmhult, i lägenheten vi har nu där vi även fått ett litet barn. 7 - Har du och Jimmy något barn planerat?
Inte ännu, men det kommer förhoppningsvis :D 8 - Hur ser ditt drömbröllop ut? Vi skall vara i kyrkan (på Öland) och jag skall ha en vacker klänning med marängliknande stuk men ändå rätt enkel. Färgerna på hela bröllopet skulle gå i lila, svart, silver och vitt. Nån som sjunger i kyrkan (vår favoritlåt blandannat), speciella vittnen/tärna/marskalk eller vad det heter, fest i nån fin lokal med catering och god mat, bra musik, glada människor och fest långt in på natten, avsluta i en bröllopssvit på nåt tjusigt hotell. 9 - Vart skulle du helst vilja resa? Jag har två favoritresmål som jag mer än gärna besöker: Venedig för att åka gondol samt Agadir i Marocko!
10 - Vilken är din favoritplats inom sverige?
Paradiset på jorden - ÖLAND!! *blink*
11 - Vad gör du helst när du är hemma?
Nåt roligt pyssel, kolla på en film, ligga i soffan med datorn på magen, mysa med Jimmy, smsa med fina vänner, inreda hemmet, äta gott.
12 - Vilken är din favoritfilm?
Beck och Wallander gillar jag mest men svenska filmer i allmänhet är väl det jag kollar på. Har ingen specifik favoritfilm faktiskt.
13 - Hur skulle Jimmy beskriva dig med tre ord? (Svar från Jimmy när jag frågade) Kåt, glad & tacksam svarade han först med ett härligt skratt men sen blir han allvarlig och funderar och jag får till svar skinn på näsan, ärlig och omtänksam!
14 - Hur skulle du beskriva dig själv med tre ord? Oftast glad, romantisk & lätt-känslig.
15 - Vad klarar du dig inte utan?
Internetuppkoppling så jag kan prata med mina älskade vänner som bor så långt ifrån, ett hem att trivas i och choklad!
Ingen som vill veta något mer? Eller är jag så öppen i bloggen?! Hehehehe! Nått finns det väl som jag inte talat om, så vill du veta nåt - FRÅGA PÅ!

Puss & Kram

Fröken Rödlök

  • Vardagen
  • 0 visningar

Gillar

Kommentarer