Stöd ForLife - bär deras skal!

Om man hamnat i Fas 3 på Arbetsförmedlingen är man oftast väldigt svårt utsatt gällande jobb. ForLife drivs av företaget Helpers Alliance Sweden AB som hjälper deltagarna i Fas 3 skaffa erfarenheter, meriter och referenser för framtida jobb, vilket krävs i de flesta jobben nu förtiden. Det är moment 22, en evighetscirkel som aldrig tar slut. Arbetsgivarna kräver erfarenheter och meriter - vilket man får genom arbete - men hur skall man kunna skaffa sig erfarenhet om man aldrig får ett arbete?

Då funkar ForLife bra. Till förmån för Cancerfonden dessutom, så även om det ger deltagarna någonting positivt i framtiden så ger det även cancerforskningen hjälp. Jag tror att som deltagare stärks man enormt om man får sysselsätta sig med något i den här stilen - som gör gott både för en själv och för andra. Vad gör ForLife för att bidra till Cancerforskningen då? De säljer blandannat mobilskal och armband på exempelvis marknader och på deras hemsida. Varje såld krona går till Cancerfonden och det tycker jag är jättebra!

Jag har fått två stycken skal från ForLife som jag hade tänkt att ge till någon. Jag har ett till iPhone 4 och ett för iPhone 5. Lämna en kommentar om du vill ha ett och isåfall till vilken mobil du vill ha.
Att bära ett sådant skal ger information till andra - genom att synas - så finns ForLife och hjälpen kan nå fram på ett trevligt sätt. Så även om du personligen inte bidrar ekonomiskt genom att mottaga ett skal så sprider du ForLife´s logga och därigenom gör folk nyfikna! Det är en vinst i sig.

Puss & Kram

Fröken Rödlök

  • Vardagen
  • 0 visningar

Gillar

Kommentarer