Stilrent men diskret och enkelt.

Hej Hej <3


Tidigare i veckan bestämde @photoemmz och jag att vi skulle ses som idag.
Igår tog vi beslutet att äta frukost tillsammans så jag tog vägen om affären och köpte med mig frallor och paprika och var här 9.30 och började Fredagen på ett riktigt mysigt vis. Frallefrukost med Emma, Vincent och Johan!
Nu sitter vi vid varsin dator och bloggjobbar, det är nämligen någonting vi gör ibland när vi ses. Vi tycker det är riktigt roligt att ha samma intresse och kunna ta hjälp av varandra. Vi kan tipsa varandra om saker att skriva om och vi tar hjälp av varandra när det ska fotas.
Idag var en sådan dag, vi hjälpte varandra att fota till våra sociala medier.

Perfekt idag när jag har mitt fina armband från MarcMirren på mig.
Jag tycker det är så snyggt och enkelt till vardags, stilrent och diskret. Något jag gillar.
Det är tunt så känns inte att jag har det på mig heller, också viktigt för annars blir det inte av att man använder smycken. Iaf inte jag. Mitt heter Nova och är guld (finns likadant fast i silver också) med tre stjärnor och en bricka med ett M på. Ena stjärnan är silver med en glittrig sten och de andra två i guld. Jättefint!
Om du vill ha ett likadant eller något av MarcMirrens andra fina smycken tycker jag du ska använda min rabattkod RODLOK15 som ger dig 15% rabatt.

Puss & Kram

Fröken Rödlök

Gillar

Kommentarer

fighterwomen85
fighterwomen85,
Så trevlig morgon 😊. Det är ju jättebra att ha Någon som man kan bolla med I samma intresse. Ta hand om dig❣️
nouw.com/fighterwomen85
Yasminegill
Yasminegill,
åh vad mysigt att kunna äta fredags frukost tillsammans. och blogg fixa tillsammans. låter som en perfekt fredag i mina öron. kram
nouw.com/yasminegill
Diana Saelöen ,
Snyggt, jag tycker också det är viktigt att smycken inte känns så mycket
nouw.com/fibrolivet
Diana Saelöen,
Oj skickade i äg innan jag skrivit klart. Ville också skriva att jag tycker att ni båda verkar vara härliga människor och att det måste vara stimulerande att hjälpas åt med bloggarna Ibland
nouw.com/fibrolivet