Stalkad!

Hej Hej <3

Efter att jag fick flera tips på instagram om podden Spöktimmen har jag plöjt igenom hur många avsnitt som helst. Började på kidnappningar och har lyssnat på alla, fortsatte med stalkers och är klar med dem. Nu är jag inne på hemsökta hus. Intressant.
När jag lyssnade på stalkers kom jag att tänka på den gången jag själv hade en stalker efter mig. Är osäker på om jag berättat så mycket om det här, mycket möjligt men samtidigt är jag lite försiktig med det eftersom det var via bloggen allt började. Risken finns att det börjar om igen men jag väljer att ändå berätta vad som hände.

Allt började med att flera av mina bloggkollegors inlägg blev stulna och upplagda i en annan blogg där personen gick ut med att inläggen var skrivna av den personen. Jag reagerade och blev arg och ifrågasatte, det skulle jag aldrig ha gjort, det var nämligen efter det allt började hos mig.
Ett av mina inlägg stals och jag ifrågasatte och sa att det är mina ord. Ingenting hände mer än att fler och fler inlägg togs ifrån min blogg och lades upp och användes som sina egna i en annan blogg.
I början var det bara ett par, sedan kunde hela bloggen innehålla mina inlägg, typ. Till en början var personen noga med att ändra mina intressen till personens, mina namn till personens osv men snart slutade personen även med det. Jag kunde skriva att jag hade vart hemma hos syrran och då skrivit hennes namn i texten, det ändrades aldrig utan hela inläggen kopierades och lades upp.
Blockar blockerades, anmäldes till bloggportaler men inget hände. Många bloggar försvann men det startades alltid upp en ny där allt fortsattes. Till slut orkar jag inte riktigt bry mig så jag lade ner, gick inte in på bloggarna och kikade. Glömde bort det helt enkelt.

Sen planerade jag en bloggmiddag där jag tog emot ansökningar av bloggare som ville komma på middagen och jag fick flera ansökningar från den här personen som jag bara ignorerade. Jag ville verkligen inte att personen skulle komma efter allt hen hade gjort. Efter detta blev allt tyvärr bara värre. Att jag nekade/ignorerade eldade på personen rejält. Då startades bloggar upp i mitt namn där mina personuppgifter lades ut. Min mailadress registrerades på flera hundra nyhetsmail och diverse sajter. Det gjordes användare i mitt namn på olika sex och porrsajter och andra sajter där mina personuppgifter så som adress och telefonnummer lades ut.
Plötsligt kom det massa grejer med posten adresserat till mig som jag inte hade beställt. Diverse reklam, anmälningar till Stockholm maraton och liknande lopp, att jag skulle köpa nytt kök och fick hem kataloger om olika kök med mera. Jag fick hem en produkt vid ett tillfälle som jag inte har beställt men i efterhand är jag osäker på om det var denna personen eller om det är jag själv som råkat klicka i, var nämligen lite strul med en sak där.

Jag tror att jag ringde polisen och gjorde anmälningar 5-6 gånger. Så fort någonting nytt hände ringde jag för att lägga till i min anmälan. Jag hade personnummer och adress till personen och denne var känd hos polisen men dessvärre kunde de inte göra någonting med min anmälan eftersom det inte gick att styrka att det var personen i fråga.

Det som skrämde mig mest var den gången det stod på personens blogg att hen skulle på någon kurs i närheten och då skulle passa på att åka till "Hyltebruk där Marica Andersson bor". Jag blev riktigt rädd, Kjell skulle till skogen som vanligt så jag bad honom att ringa sin mamma och fråga om jag kunde vara hos henne under dagen för jag var ärligt talat rädd för att personen skulle stå utanför min lägenhet.

Grejen med det här är att personen vart med i tvprogrammet Stalkers som gick på TV3 med Hasse Aro där det framgick att personen hade stalkat en vän (dock på mycket värre sätt här men ändå) och visade sig vara aggressiv. Därför jag vart väldigt rädd!
Nu vart det flera år sen någonting hände och jag är inte lika rädd längre. Skulle saker och ting börja om igen, vet jag hur jag ska agera.
Jag har ingen aning om personen bloggar just nu, har ingen aning om på vilken blogg isåfall och jag skiter i vilket, men tänkte jag nämner så behöver ni inte fråga efter bloggadress eller namn, det är nämligen ingenting jag tänker dela med mig av. Inte heller vilket avsnitt personen var med i för att jag inte vill ge personen uppmärksamhet på det sättet och för att det inte är relevant.
Jag ville bara berätta vad jag vart med om efter att jag lyssnat på poddar om stalkers!Puss & Kram

Fröken Rödlök

  • 493 visningar

Gillar

Kommentarer

PetraElisabeth
PetraElisabeth,
Usch vad jobbigt med stalkers. Det är ju fruktansvärt att folk håller på såhär. Det måtste vara så himla läskigt! Tur att det har löst sig lite nu och att du har kunnat gå vidaer. Sånt där kan verkligen ta upp ens energi och tid 😊 // Petra Elisabeth
nouw.com/petraelisabeth
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Ja gått vidare har jag ju fått göra vilket fall som helst, men man är ju lite rädd att man ska drabbas igen. Eller ännu värre som många andra där personer kommer hem till en och sånt. Usch
nouw.com/frökenrödlök
Jessiekaos
Jessiekaos,
Fy asså det är så skämande hur mycket sjuka människor de finns. De mest obegripliga är ju hur dom tänker som kan göra så mot en annan människa😣❤️
nouw.com/jessiekaos
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
De tänker nog inte alls.
nouw.com/frökenrödlök
Elina,
Fy vad hemskt! Det är riktigt obehagligt med stalkers!
detkaosvikallarvardag.com
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Det är det absolut.
nouw.com/frökenrödlök
Madde ,
Jag har varit så förskonad från det som tur är. Ända hatet jag fått var då jag la upp att jag mådde dåligt av LCHF och då började en "kompis" till mig och hennes polare att gå på mig. För mig fick jag ännu ett bevis för att den kosten inte var bra då folk blir galna om man inte äter allsidigt 😊 Däremot har min bloggvän Johanna Toftby råkat väldigt illa ut. Har ju varit rättegång och allt. Vet att det varit betydligt mer än som stått i bloggen.
www.nouw.com/madelena
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Man går ju inte riktigt ut med allt heller, det gjorde inte jag när det hände iaf. Haha!! Någon person som inte fattar att allt inte passar alla med andra ord.
nouw.com/frökenrödlök
Amandamalmflod
Amandamalmflod,
Men fy det här låter ju värkligen sisensjukt att någon mänska kan bete sej så otroligt dåligt mot mänskkor.- Fy jag vet inte vad jag skulle göra om någon hållde på så med mej skulle troligen bli livröd. skönta att du brättar det här har aldrig varit med om det tack och lov
nouw.com/amandamalmflod
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Jag är dock glad över att det bara var via nätet, finns ju de stalkers som är betydligt värre och åker hem till folk.
nouw.com/frökenrödlök
Kamilla,
Fy vad otäckt det är med stalkers. Har svårt att lyssna på sådant för det är så obehagligt. Kram från mig.
kamillaskamera.com/
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Ja, det är riktigt otäckt. Jag är glad att det bara skett via nätet och inte på så sätt som för många andra där personer kommer hem till dem.
nouw.com/frökenrödlök
Paulina
,
Usch då. Det är otäkt och något man verkligen inte vill Ka hända. Vi har bra teknik nu men nackde att det kan hända sånt här.
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Ja förvisso. Men många stalkers använder inte nätet till det, de åker ju hem till folk, skuggar de när de är ute och så... Fruktansvärt.
nouw.com/frökenrödlök
Marittheonlytiger
Marittheonlytiger,
Fy att lyssna på stalkers samt vara med om det. usch så otäck!
nouw.com/marittheonlytiger
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Jag tycker det är intressant att lyssna på men sjukt att det händer.
nouw.com/frökenrödlök
Marittheonlytiger
Marittheonlytiger
Marittheonlytiger,