Sprid gärna vidare och hjälp Ulrica!

Just nu cirkulerar det en insamling på Facebook för att hjälpa Ulrica att få pengar till en rullstol så att hon kan åka till Spanien för att få sin specialistvård.
Tyvärr har vården orsakat Ulricas sjukdom efter misstag och vi vill nu hjälpa henne till någon slags vård.
Jag försöker bidra på mitt sätt och vill dela detta vidare så att fler ser och vill hjälpa. Många bäcker små .. Några ord från Ulrica själv! I stora drag är det såhär.... Jag kommer få vård på ett specialistsjukhus i spanien som jag ordnat helt själv och allt det och runtomkring kostar en hel del som vi fått ihop eller kommer få betala av resten av vårt liv.... Men specialisterna väntar på mig där den 5/1 men tyvärr blir det nog inget....💧 för jag kan jag inte åka då pga att min rullstol som jag sååå mycket behöver inte kommit och kommer inte heller komma till dess.. Jag har väntat i 9 månader och den jävla skiten håller på att ta bort min enda chans.
Vi har kollat med ett företag i Helsingborg som kan ordna en rullstol precis den jag behöver och är anpassad för mig.... Men det kostar 30000k..
Ingen kan göra allt men tillsammans kan vi göra något. Man kan försöka bidra på sitt egna sätt, sälja nånting och låta vinsten gå till Ulricas insamling eller kanske skänka en slant bara sådär. Upp till dig!
Även om du inte vill bidra ekonomiskt så skulle både jag och Ulrica (och alla som hjälper henne) bli jätteglada om ni ville sprida detta vidare! Du hittar mer information samt insamlingen på Ulricas Insamlingskamp! Då jag vet vem Ulrica är och träffat henne måånga gånger är jag jättetacksam över Richars intiativtagande för att starta igång detta. Jag vill hjälpa - vill du? Edit - Nu finns det en hemsida uppe om du vill läsa mer om vad som hände och vad som kommer ske med pengarna osv... http://ulricaskamp.com/

Puss & Kram

Fröken Rödlök

  • Vardagen
  • 3 visningar

Gillar

Kommentarer