Spontantripp, bröllopsplanering och väntan på bok!

Hej hej!

Igår var jag med Kjell en sväng på morgon och förmiddag och jobbade några timmar.
Så vilade jag, duschade och käkade lunch och sedan drog jag bort till Emma för att umgås lite.
Det blev lite snicksnack om saker som hänt sedan vi sågs sist, vi körde en hel del bröllopsplanering, roligt att planera lite tillsammans även om vi har varsitt bröllop att planera och sen blev det en spontan tripp till Dollarstore. Så himla härligt att bara kunna sätta sig i bilen 5 minuter efter att man kommit på idèn och köra en liten roadtrip med en av sina bästa vänner.
Inne på Dollarstore köpte jag på mig ett lager av Pandy´s och ansiktsmasker.

Idag var jag uppe vid 8 och satte mig direkt för att plugga.
Ny uppgift i design & arkitektur-kursen hade kommit ut så den är nu påbörjad, eller klar hur jag nu väljer att se det. I denna kursen är det nämligen så att vi får uppgifter varannan vecka där vi ska diskutera med oss själva utifrån studielitteraturen men dessa svar ska inte skickas in och har inga bestämda mått på hur långt och mycket man ska skriva så jag har skrivit det jag helt enkelt fått fram just nu. Känns bra! Påbörjade läsning av litteraturen först men ögonen gick i kors så lika bra att kika på lite filmer som läraren skickat ut och svara på frågor utefter det istället. Jag har väl 70 sidor kvar att läsa eller något, men som jag skrev så får vi uppgifter varannan vecka så jag har två veckor på mig att läsa detta, så ingen brådska med det. Inväntar fortfarande boken som behövs till psykologin som jag har reserverat från bibblan. De köpte in boken och det har nu tagit 2 veckor utan att den kommit och jag börjar bli liiiite stressad för den uppgiften ska in 27e och boken är på engelska så det kommer bli tungt.
Pga att jag bara kan köra en kurs just nu (kurs tre startar på måndag) så är det relativt lugnt ändå.
Det blev tre timmars intensiv studietid på morgonen och nu har jag ont i huvudet. Det är ju ändå 1.5 år sen jag pluggade senast och var så fokuserad på något och det känns.


Emma bjöd på frukt och kakor igår! Mums!

Puss & Kram

Fröken Rödlök

  • 0 visningar

Gillar

Kommentarer