Spontanköpet blir en överraskning för Jimmy

Ni som följt min blogg vet vilket matsalsbord/köksbord vi har och jag älskar det. Fann det på en Köp & Sälj-grupp på FB och hämtades i Osby om jag inte minns fel. Var så himla glad över att få ett större bord samt ett vitt och fint. Sen såg jag en tid senare att det även fanns en mindre variant till soffan och jag ville ha det också.
Hittade ett för några hundralappar i Växjö men vi tyckte det skulle bli för dyrt att åka dit och köpa det så vi släppte det. Grämde mig. Jag har velat ha ett nytt soffbord sedan vi köpte ny soffa och nu dök det äntligen upp!
På samma köp & säljgrupp var det en tjej som hade lagt ut soffbordet i samma stuk som köksbordet och jag var beredd på att skriva KÖPER när jag ser att det redan är många som lämnat kommentarer. Läste dock dem och det är jag glad över för där mellan raderna förstod jag att de tjejerna som skrev att dem var intresserade inte kunde köpa för att det skulle bli för stort. YIPPI! Chansade och frågade om det fanns kvar och det gjorde det. Halv fyra åkte jag bort och hämtade det i byn och in i bilen och hem igen. Konkade upp det till lägenheten, städade undan allt på gamla bordet och ställde undan det och fixade det nya på plats. Så underbart fint!

Nu behövs bara en ordentlig städning och så kan jag visa hur det blev med det stora också :) Eftersom det står i samma rum pga öppen planlösning, men det är så fint. Jag är nöjd och jag är glad. Vad det kostade? 200:- som hittat!!


Nu skall det bli kul att se Jimmys min när han kommer hem då han inte har någon aning om detta alls då det blev en spontaninhandling, men jag tror inte han misstycker faktiskt :)

Puss & Kram

Fröken Rödlök

  • Vardagen
  • 1 visningar

Gillar

Kommentarer