Spelar väl ingen roll att man städar idag?

Väcktes av gitarr och Jimmys ljuvliga stämma till Jag må hon leva .. imorse. För mig blir födelsedagen allra bäst om man väcks på morgonen av sång sådär. Känns iallafall så. Då blir det som när man var liten. Klockan var 08.00 och Jimmy ville bara säga grattis och överlämna två paket innan han for till jobbet. Gulle honom. Fick en ram från IKEA så jag nu kan ha min älskade Monchhichi-LP på väggen, blev riktigt tjusigt. Och så fick jag ett USB så jag kan spara alla mina foton och så och inte behöva vara orolig över att dem försvinner om datorn kraschar som tidigare hänt. Perfekt!! Tack hjärtat.

Jag gick ju upp då .. och när han åkte till jobbet så satte jag mig vid datorn och blev hungrig ganska snart så skulle käka frukost, öppnar kylskåpsdörren och ser två äggmackor med kaviar. Min LYXFRUKOST! Hjärtat har fixat och donat åt mig. Jag åt och kikade på avsnitt 10 av Orange is the new Black (förövrigt en jäkligt bra serie) och sen kände jag för att städa lite. Jag plockade iordning lite grann, tappade orken, satte mig vid datorn men kände ändå lust till att städa så fortsatte lite till, samma sak igen men tänkte att de lilla jag gör blir ändå bättre än inget för då är det mindre att ta när det väl är dags att städa! (hade planerat att vi skulle städa på lördagmorgon nämligen)
Till slut fick jag ett ordentligt ryck så nu är här dammat, undanplockat, diskat, fixat och donat och toaletterna är städade. Återstår bara golvet som skall dammsugas och våttorkas! Kalasbra! Jimmy slutar tidigt idag (bra dag att jobba korttid på) så när han slutat svänger han in på Maxi för att handla revben så äter vi gott ikväll. Längtar efter honom <>
Jag gjorde ett kort till Jimmy igår, inte för att han inte vet att jag älskar honom men som Jimmy själv sa efter att han fått det det är sånt här som sätter ljus på tillvaron och det innebär ju att man kan överraska och så emellanåt också. Det är ett rätt roligt kort och passar in på oss eftersom vi ibland när vi är så där sockersöta mot varandra frågar hur mycket älskar du mig och man får till svar såhäääär mycke (och så sträcker man ut händerna och visar)

Puss & Kram

Fröken Rödlök

  • Vardagen
  • 0 visningar

Gillar

Kommentarer