Sorgset farväl!

Då har våra deltagare avslutat sina studier hos oss och åker nu hem för att njuta av sommarlov. Jag åkte in till jobbet för att få vara med på avslutningen trots att jag var ledig, ville inte missa alla uppträdanden.
Det var dans och musik och när R (hans om gav mig sin laddare häromdagen) gick upp och framförde en egenskriven låt som var så fin kunde jag inte hålla tårarna borta. När jag sen tittar på hans mamma som stolt står och filmar honom med kinderna våta av tårar kände jag en klump i bröstet.
Dessutom gjorde det inte saken lättare att se andra deltagare sitta och gråta över att behöva lämna sina kamrater.
Den här R har verkligen satt ett spår hos mig och honom kommer jag sakna. Fick prata med hans mamma innan dem åkte och berättade då att jag gillar honom och att han är duktig på det han gör. Skolan kommer bli tom utan honom.

Vi åt lunch och fick jättegod jordgubbstårta och man såg alla krama varandra omkring oss. Sorgligt! En annan kille som också gick KHD (Hantverk) såg att jag hade på mig mitt egengjorda Luigihalsband gjort av pärlor och berömde mig. Tyckte det var jättehäftigt och ville ha ett liknande - då kunde jag inte låta bli så jag knäppte upp det och gav det till honom. Då tog han av sitt halsband och gav det till mig. Och en stor kram. Jag har inte träffat dessa så länge, kom ju in lite titt som tätt på skolan som timvikarie i Oktober men på senare tid när man vågat öppna sig och prata med deltagarna har dem som sagt satt djupa spår. Saknade redan!

Efter lunchen samlades all personal och rektorn pratade lite, vi fikade igen och sen fick vi varsin sommarpresent. Jag är supernöjd med min. Produkter från The Body Shop :) Strålande stort tack!
Detta var ju verkligen någonting att kunna använda till skillnad från grejerna som man fick på Almedahl. En frisbee - hahahaha :D
Tavlan (ramen är från mig) och laddaren från R och halsbandet från N
Tack Grimslövs Folkhögskola för denna braiga present.

Puss & Kram

Fröken Rödlök

  • Vardagen
  • 8 visningar

Gillar

Kommentarer