Som jag skrattar år honom ^^

Jag skrattade rätt rejält åt Big Brother förut. Såg reprisen av onsdagens avsnitt och halloweennatten. Fan vad roligt det är att se när andra blir skrämda. Själv skulle jag få hjärtattack, panik och bajsa på mig men så länge jag själv slipper vara med så är det askul att skrämma andra! Jag är elak, I know, men ni håller väl med mig?
Tänkte väl det ;)
Anders var sisådär i början av säsongen, då vet jag inte om jag gillade honom direkt, hade andra favoriter men han bara växer och växer i ögonen på mig. Han är ju den som är roligast i huset, om han åker ut blir det liksom inte detsamma. Det brukar alltid finnas någon sådan person i alla säsongerna, någon som märks lite mer på ett positivt sätt, någon som man saknar enormt när den åker hem. Anna har alltid vart en favorit också samt Erland, men jag hoppas innerligt att Anders vinner allt.
Krissy är en sådan person jag gärna ser lämna, Malin likaså. Förut hoppas jag verkligen att Christoffer skulle få åka men nu stör jag mig så på hans agerande att det blir roligt att titta, så vore ju också trist om han försvann.
Kanske en aning trist om Krissy försvann också för då finns det ingen de andra kan prata om! HAHA! Tillbaka till halloweennatten. Hahahahaha! Så himla roligt, människorna bakom den natten måste skrattat gott åt gänget i huset. Vi bakom tvskärmarna skrattade garanterat så tårarna rann på oss flesta. Det ser så roligt ut på tv. När man suttit och skrattat ett helt avsnitt känns det helt plötsligt väldigt märkligt när de är jul och allt som vanligt igen. Lite småtrist faktiskt. Men så hade det julklappsleken och Christoffer visar sitt rätta jag och blir helt koko. Men som jag skrattade åt honom! Underbart kul tv! Vad tyckte du om Halloweennatten och årets alla högtider som de bockat av på en vecka?

Puss & Kram

Fröken Rödlök

  • Vardagen
  • 4 visningar

Gillar

Kommentarer