Solen skiner med sin frånvaro - delvis.

Jag tror minsann att jag skall ställa mig i duschen strax!
Kunde inte göra det när jag kom hem eftersom jag skulle få besök! En kille som skulle hämta saker jag gett bort på FB! Så roligt att se när någon blir glad! Då blir man själv glad. Jag har försökt sälja både på FB och ute på loppis utan resultat och eftersom en av sakerna var helt nya kändes det tråkigt att slänga dem (vi behöver dem inte) så då gav jag bort istället. Killen frågade vad jag ville ha för dem och när jag sa att han får dem såg man hur det lyste till i hans ögon. Kul kul...

Men iallafall ... Skall som sagt ställa mig i duschen och göra mig iordning för när Jimmy slutat jobbet och haft nyckelharpslektion med en flicka på skolan så är det bara hem snabbt och hämta mig som gäller med tanke på att vi skall hämta upp Jimmys träningskollega halv sex. Sen bär det av till Liatorp.
Jimmy är tränare för barn och ungdomar som vill träna Judo och idag är det avslutning och det firar dem med pizzabuffe och minigolt (och prisutdelningar för den som tränat mest och den som utvecklats mest osv, under året).
Det gäller ju föräldrar och syskon, alltså respektive och då bjöd Jimmy med sig mig också. Det tackar man väl inte nej till även om det är med folk man inte träffat innan - det skrämmer mig lite. Stora folksamlingar sådär! Men, det skall nog gå bra. Skönt att slippa laga mat iallafall.

Förresten, någon som vet vart det fina vädret är? På morgonen/förmiddagen när jag är på jobbet så skiner solen och det är riktigt varmt och härligt och jag tänker att när jag kommer hem skall jag sätta mig ute och njuta och få lite färg men när jag väl kommer hem sen så är vädret molnigt, kallt och blåsigt. Varför?
Nu vill jag ha sol!!

Snart får jag upp mina gardiner - den ligger nämligen på ICA och väntar på mig ;)

Puss & Kram

Fröken Rödlök

  • Vardagen
  • 2 visningar

Gillar

Kommentarer