Sola och köra traktor =)

Ett tag innan Kjell åkte till Kuba pratade vi lite om sommaren. Inte så jättemycket och inte så allvarligt egentligen men skojade lite och så där.
Som jag tidigare berättat så åker Kjell till skogen på helgerna tillsammans med sin far (och ibland även sin mor) för att arbeta. Jag vet inte riktigt hundra vad dem gör där borta men de använder skogsmaskiner eller iallafall traktorer misstänker jag.

Vi pratade om att sola ute på trädgården och att det är härligt att bara gå ut och lägga sig. Vet inte varför vi kom in på detta men då skojade Kjell till det och sa att en helg som hans föräldrar inte kan åka med till skogen skulle jag kunna få göra det och är det då fint väder och solsken skulle jag få lägga mig och sola - topless. Haha. Jo, då skulle han väl må ;)
Ute i skogen sådär vid deras hus har de ju inga direkta grannar och hus i närheten så man skulle kunna vara lite i fred misstänker jag.. Haha.. Ja varför inte.
Jag skulle gärna vilja åka med nån gång för att se vad han egentligen gör, få se honom in action så att säga. Se honom i arbetskläder och hoppa in i en stor traktor och köra omkring och jobba.
Själv skulle jag hjälpa till så gott jag kan, om jag inte bara ligger och gottar mig i solen den mesta tiden och bara njuter av värmen och min utsikt :D
Jag kanske tillochmed skulle våga att fråga om jag får provköra en traktor! Jag har kört 3 meter en gång, sen vågade jag inte mer ... jag kanske är mer modig nu?
Hahahahaha ....

Jag vill iallafall vara delaktig i hans hobbies, eller iallafall se vad det är han gör, hjälpa till och så.. Kanske jag får göra, vem vet =)

Puss & Kram

Fröken Rödlök

  • Vardagen
  • 7 visningar

Gillar

Kommentarer