Sofia var gravid men visste inte om det..

.. förrän det var dags att föda. För många låter det osannolikt. För många låter det konstigt. Skall jag vara ärlig så trodde jag inte det gick först, för man måste väl ändå märka av att det växer en liten bebis i magen på en. Men sedan jag fick reda på att Sofia vart med om detta så förstår jag att det faktiskt kan ske.
Jag har följt Sofia ett tag innan Tuva-Li föddes och blev jätteglad när hon gick ut med att hon fött en söt liten flicka. Alla var nog chockade och framförallt Sofia själv. Vilken överraskning.
När jag låg och solade hos mamma och pappa så läste jag en Hemmets Journal och där var ett reportage om Sofia och Tuva-Li. Nu kände jag ju som sagt redan till detta men det var roligt att läsa om det i en veckotidning.

Jag har många gånger haft tanken "Tänk om jag är gravid och inte vet om det" ... men sedan snabbt viftat bort tanken igen eftersom jag känt att det inte skulle vara sannolikt. Men det skulle faktiskt kunna vara det. Trots att man får mensen, trots att det visar negativt på provstickorna så kan det faktiskt växa ett litet mirakel i sin mage. Läskigt. Vilken omställning det måste vara. Gå från att vara ensamstående till att helt plötsligt vara mamma, bara på ett par timmar liksom. Sofia gjorde ett bra jobb (gör fortfarande) med dem förutsättningarna hon hade när Tuva-Li kom till världen och det är riktigt roligt att få följa deras liv. Jag blir glad när jag kommer in på hennes blogg och får läsa om vad dem är med om.. Någon mer som läser hennes blogg?
Någon mer som vart med om nåt liknande eller känner nån som vart med om liknande?
Söt dotter - söt mamma!

Puss & Kram

Fröken Rödlök

  • Vardagen
  • 3 visningar

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229