Smarta tips för att hitta din kärlek <3

Hej Hej!! 🌸
När man surfar runt i allas bloggar hittar man alltid intressanta och roliga inlägg att läsa. En del läser man och går därifrån, andra reagerar man på och lämnar kommentarer.
Tredje vill man förmedla vidare till sina egna läsare - nu är det så!
Jag möttes av 10 smarta steg till att hitta kärleken i livet inne hos Sara Olander och jag tyckte dem var så bra så vill att ni också skall ta del av dem.
Nu har jag redan hittat kärleken men det är bra råd så läs gärna 😘

1. Acceptera ditt ansvar
Sluta med att skylla dina havererade relationer på partnern. Välj i stället att skapa ett kärleksfullt liv och att inte se dig som drabbad. Du är medskapare till ditt liv och kan ändra dina tankebanor. När något tråkigt händer kan du välja att göra det bästa av situationen. Acceptera det som har hänt och tänk kreativt. På vilket sätt kan det vara positivt?

2. Bli den du verkligen är
Du får det som du tror om dig själv. Om du omedvetet är rädd för att binda dig kan det visa sig genom att du attraherar partners som redan är upptagna. Du behöver göra upp med dina förträngda sidor, fundera över vad du tror om dig själv och hur du signalerar det till andra.

3. Bli tillgänglig för kärlek
Skippa kravlistan för hur din blivande partner ska vara. Den gör bara att du begränsar dig själv. Stanna inte i en halvbra relation som du tror ska bli bra om bara din partner förändrar sig. Fundera i stället över hur du behöver vara och vad du ska göra för att bli mer tillgänglig för kärleken.

4. Avsluta det som varit
Släpp det förflutna och blicka framåt. Om du inte har gått vidare från din förra partner är du inte öppen för en ny kärlek. Rensa bort exet genom att till exempel kasta gamla mejl, presenter och radera numret i mobilen. Försök att vara tacksam för det relationen gav dig och förlåta om du blev sårad.

5. Släpp kontrollen
Inse vad du kan kontrollera och vad du behöver släppa. Det enda du kan styra är dig själv, att till exempel försöka få någon att bli attraherad av dig är ofta lönlöst och gör dig bara frustrerad. I en relation kan du behöva öva på att vara sårbar och be om hjälp.

6. Lev ditt bästa liv
Räkna inte med att en partner ska göra att allt i ditt liv känns bättre. Du måste själv ta ansvar för din lycka och för att du lever det liv du vill. Är du inte nöjd med någon del behöver du fundera på hur du kan förändra situationen så att du blir lyckligare, vare sig du är singel eller inte.

7. Hedra dig själv
Respektera dig själv, då kommer andra också att göra det. Att våga säga nej och stå upp för dina gränser är det du behöver göra för att inte bli självuppoffrande. Då kommer du inte heller att hamna i relationer där din partner försöker manipulera dig. Öva dig på att säga nej!

8. Uppskatta din kvinnlighet/manlighet
Höj dig själv till skyarna och njut av att bara vara. Öva också på att släppa fram din ilska.

9. Njut av dig själv
Om du njuter av dig själv kan din partner lättare göra det. Om du är hämmad sexuellt leder det ofta till en hämmad livsinställning. En vanlig orsak är missnöje med kroppen. Öva dig på att uppskatta din kropp och lär dig hur den fungerar.

10. Lev kärleksfullt
Glöm föreställningen om att du kan förändra eller manipulera en partner. Ge i stället utan att förvänta dig något tillbaka. Försök alltid leva kärleksfullt genom närvaro, vänlighet och generositet, även om du är singel. Tänk inte att du får kärlek i ett förhållande, utan någon att dela kärleken med.


Puss & Kram

Fröken Rödlök

  • 428 visningar

Gillar

Kommentarer

Jenniferofhbg
Jenniferofhbg,
Det stegen är bra ☺ såg dem med på modettes hemsida ☺
nouw.com/jenniferofhbg
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Ja, mycket bra! Vet inte vartifrån dem kommer förutom från saras blogg då 😊
nouw.com/frökenrödlök
dianalowegren
dianalowegren,
Detta gillar jag! Ska också lägga dem på min blogg ☺️ #jagärenhärmapa
nouw.com/dianalowegren
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Hehe!
Härmapor kan vara söta 🌸
nouw.com/frökenrödlök
Kommentaren har postats och kommer visas när den godkänts.