Skulle du kunna dejta naken?

Hej!

Någon av er som känner till Naked Attraction?
Det är ett tvprogram som går att se på Discovery+
Där människor ska hitta en partner. Ett dejtingprogram med andra ord.
Med en liten twist, som ni kanske redan förstått på namnet - alla är nakna!
Programmet kommer ursprungligen från England men både Italien, Finland, Danmark och Tyskland har hakat på detta.

Det kommer en tjej eller en kille som vill hitta kärleken! Han/Hon står med programledaren framför 6 olika "burar" i varsin färg. I varje bur står det en singelperson - helt naken!
Allt börjar med att luckorna på burarna åker upp, en liten bit, så pass att enbart könet syns och kamerorna zoomar in. Man ser allt, precis allt. Detta ska då tjejen/killen inspektera ihop med programledaren. Vad är bra, vad är mindre bra! Och baserat på enbart könet personen nu fått se skall hon/han bestämma sig för att en av personerna i burarna ska få lämna! Då åker luckan upp helt och man får se vem personen valt bort. Och sedan åker luckorna upp så att man ser mage och bröst på alla deltagarna och samma sak skall göras. Inspektera och bestämma vem som ska lämna.
Allt eftersom får någon lämna och allt eftersom blottas hela personen. När det återstår tre personen får de prata lite för att man ska få höra rösten. När två är kvar får dessa komma ut på golvet och då ska personen som är där för att hitta kärleken själv få klä av sig och visa upp sig naken för dessa två innan han/hon avslutningsvis bestämmer sig för den hon/han vill dejta.

De går på dejt med kläderna på och sedan får man reda på hur det har gått, vissa fortsätter ses, andra inte. Jag tycker olika dejtingprogram är roliga och intressanta och se och pga nakenheten här intresserade det mig. Det är ju lite tabu att vara naken så blir lite fnissigt när man får se en snopp i tvrutan... Hahaha!! Men, jag har lite svårt för att det är så utseendefixerat. De väljs bort för att någon är orakad/rakad, har fel färg på könshåret, är stor/liten, omskuren/eller inte, stora/små bröst, har fel röst osv... Att man ska bedöma hur någons snopp eller snippa ser ut och vräka ur sig att orakat är såååå fel osv... Ja, ni förstår nog! Alla tycker vi olika om kroppar och vad vi önskar och inte, men att göra ett helt tvprogram om det är lite knas. Men samtidigt tittar jag gärna!! För att få se att vi allihopa faktiskt ser olika ut under kläderna!

Har du sett programmet? Vad tycker du?
Skulle du kunna tänka dig att dejta naken?

Puss & Kram

Fröken Rödlök

  • 7 visningar

Gillar

Kommentarer