Skolan är förklädd!

När Jimmy slutade jobba i Fjälkinge lyckades han få ett perfekt jobb här i Älmhult, endast några minuter bort med cykel. Han kom in i gänget fort och kände att han trivdes. Jobbet ger honom mycket. Han är både träslöjdslärare (vilket är det han brinner för och faktiskt läser behörighet till just nu på distans), mattelärare och NOlärare.
De sistnämnda tror jag han har årkurs 6-7 och slöjden för alla klasser (6-9). I Maj är han klar med studierna han hållt på med på distans i 2 år och då är han behörig slöjdlärare och vi båda ser fram emot det. Då blir det fira! Skolan han jobbar på nu hade inga ordentliga lokaler förut så när Jimmy började startade verksamheten samtidigt upp i dem nya lokalerna. Och utåt sett tror man inte riktigt det är en skola.
Man blir lite förvånad när man får reda på, tror jag iallafall.
Jag är jättenyfiken på hur dem har fått det där inne och när jag hämtade Jimmy sent i går eftermiddag när han jobbat över passade jag på att kika in i fönsterna på nära håll så jag fick lite hum om hur det är. Ser dock fram emot ett besök senare. Har för mig det var öppet hus om några helger så funderar på att traska dit då!! Nyfiken som jag är.

Detta är elevernas ingång till skolan.
Jag tror ni alla ser vad det en gång varit - en Lidlbutik! Lite spännande att göra om en butik till skola när fasaden fortfarande är kvar på samma sätt. Jag gillar det!

Puss & Kram

Fröken Rödlök

  • Vardagen
  • 1 visningar

Gillar

Kommentarer