Shopping till bröllopet!

Åh, är så spänd och nervös inför vårt bröllop. Jag vet, det är över 1 år kvar innan det är dags, idag faktiskt 400 dagar för att vara exakt, men man får ta lite saker pö om pö när man springer på det helt enkelt.
Skall man ha ett speciellt tema är det svårare att hitta det man söker på bara några månader så jag är glad över att vi började i tid.
Vi har egentligen inget speciellt tema förutom färgerna som ni redan vet är lila, svart, silver och vitt men vi tänker lite loppis också eftersom det är mitt och Jimmys intresse. Allt behöver inte vara nytt och allt behöver inte se likadant ut helt enkelt. Åh, ser framför mig hur jag vill ha det, hoppas det kommer bli som vi önskar! Vi kanske är för exalterade (eller iallafall jag) som vill ha allt, frågan är om vi kommer använda det i slutändan sen, det får vi helt enkelt se. Men som tjejen jag köpte saker på första bilden sa "Det är bättre att ha för mycket inför dukningen så man inte står där helt plötsligt och inte är nöjd för att det är för lite och man ångrar att man inte köpt det man hade planerat" jag måste hålla med henne! Så vi utgår från det där så får vi helt enkelt se. Vilket fall som helst kommer bröllopet bli amazing :)

Lite värmeljushållare, dekosten i silver, hjärtformat glasfat, skål eller vad det nu kan vara, massa trähjärtan och så murgröna. Hjärtanen har vi ännu fler av och murgrönan några till. Vill inte avslöja helt hur vi har tänkt oss med dessa sakerna utifall någon av våra blivande gäster ser detta =) Lite överraskning måste det ju få bli! Men detta är som sagt köpt på loppis via Facebook och jag är supernöjd!
Inhandlat från nätet och det är lite formar, rosenblad, organzaband och lyktor som ändrar färg. Inte heller här tänker jag berätta vad vi skall göra med sakerna, men en hel del pyssel kommer det säkert bli och jag ser fram emot vår dag :)

Puss & Kram

Fröken Rödlök

Gillar

Kommentarer