Shopping när den är som bäst!

Hej

När vi var och campade passade vi även på att åka iväg på små utflykter. Bland annat så var vi i Borås, Kinna, Skåne och Ljung. På sistnämnda stället besökte vi Gäsene mejeri och köpte ost. Vi brukar alltid göra det, nu hade de ta 4 betala 3 på andra sortering så det blev 8 olika ostar där plus 2st ur vanliga sortimentet. 12kg ost var vi ut och har nu lääänge.

I Skene var vi inne på Erikshjälpen och i Kinna fick Kappahl besök. H&M besökte vi i Borås och på dessa klädaffärer gjorde jag riktiga fynd. På kappahl hade de 25% på rean vilket gjorde kläderna nästan gratis. Och iomed att jag hade presentkort blev det billigt som sjuttsingen. Där betalade jag nämligen bara 10kr (varav 5kr var för påsen) för ett par linnebyxor, ett par cykelbyxor, en tshirt/klänning och en hoodie med dragkedja och luva. Ordinariepris 1350kr.På H&M var det också rea men inte lika bra, fast jag fann snygga kläder där också minsann. Och samma sak som.på kappahl hade jag presentkort även här. För en svart plisserad(?) klänning (faktiskt i storlek M), en gul bommulsklänning och en mönstrad sommaräng på klänning samt ett 7-pack strumpor betalade jag 0kr. Där skulle det till ordinariepris kosta 700kr.Gjorde fynd även på loppisarna. Mestadels böcker men två tröjor fick följa med hem också. En svartvit mönstrad och en mönstrad i massa olika färger. Så nöjd med allt. Och för alla kläder inkl dessa från loppis betalade jag 100kr.

Svårt att tänka att det blev så bra, brukar nämligen inte handla så mycket på h&m och kappahl. 9 plagg plus 7 par strumpor för 100kr. Göttans!


Puss & Kram

Fröken Rödlök

  • 0 visningar

Gillar

Kommentarer