Shoppar du från USA?

Jag tror inte jag har handlat från USA nångång. Via Ebay har jag fyndat men jag tror dem sakerna skickats från HongKong, Kina och Japan faktiskt.
Har hört mycket om shopping från USA, att man tvingas betala skatter och tull och sådant som gör att varan du vill köpa helt plötsligt blir väldigt mycket dyrare. Inte så roligt. Speciellt inte om man hittat ett riktigt fynd. Jag har inte direkt brytt mig om det då jag inte handlat utomlands på det sättet men en dag kanske det dyker upp en möjlighet och då vill jag våga.

Efter ett samarbete med ShopUSA att skriva detta inlägg har jag fått upp ögonen på att det faktiskt går att kringgå de här med tullavgift och sådant och det verkar tydligen vara helt okej. Jag har aldrig provat men enligt deras hemsida skall det vara säkert. Så nån dag kanske man vågar shoppa som andra gör och göra fina fynd utomlands.

Deras grej går ut på att man skaffar sig en adress i USA som man använder när man handlar, en adress kopplad till ShopUSA, när man då genomgår ett köp så registreras det att du bor i USA och du slipper extra avgifter. Det här företaget gör sedan arbetet med att du får hem din vara helt utan kostnad. Låter ju fint.
Någon som provat detta system?
Bild printscreenad från deras hemsida!

Puss & Kram

Fröken Rödlök

  • Vardagen
  • 6 visningar

Gillar

Kommentarer