Sextio frågor och svar - om mig!

1. Vad är ditt mellan-namn? Sanna
2. Vad skulle du vilja heta i förnamn? Jag gillar Marica, det är liksom mitt så känns lite fel att byta, blir liksom inte samma personlighet på något sätt men när jag var yngre ville jag heta Wilma från Skärgårdsdoktorn.
3. Är du i ett förhållande nu? Jajjemen!
4. Om ja, hur länge har ni varit tillsammans? Snart 16 månader.
5. Vem var du tillsammans med sist? Han jag var gift med.
6. Får man fråga varför det tog slut? Kändes inte som ett riktigt förhållande, hade vart strul sedan många år, hade inga rikta känslor på många år men kände att han betydde någonting och det var svårt att avbryta. Man vet ju vad man har liksom ..
7. Har du haft ett seriöst förhållande? Alla mina förhållanden har vart seriösa på olika sätt men det är nog han jag var gift med samt Jimmy som vart mest kallad förhållande tror jag.
8. Vem vet mest om dig? Om det inte är jag själv, min sambo eller min familj måste det nog vara den som läser min blogg dagligen eftersom jag blottar mig rejält här.
9. Vad gör du på fredagskvällar? Antingen skapar jag någonting eller så kollar jag och Jimmy just nu på Andra Avenyn så blir väl att man myser i soffan framför serien.
10. Bästa filmen du någonsin har sett? Jag har sett många filmer och dem har vart både bra och dåliga men kan inte riktigt säga att just den eller den filmen är bäst.
11. Har du haft sex med fler än 6 personer? Ja
12. Har du någonsin varit full? Ja, en gång.
13. Har du testat droger? Nej
14. Röker du? Inte längre, var snart 17 månader sen jag gjorde det.
15. Snusar du? Har gjort men nej inte längre.
16. Saknar du någon just nu? Saknar alltid Jimmy men just nu tror jag nog att jag saknar syrran, Freja och Linda lite extra.
17. Hur mår du idag? Jag mår bra.
18. Hur många tabletter tar du dagligen? Inga.
19. Vad gjorde du för exakt ett år sen? Den 26 augusti 2012, osäker för jag minns inte riktigt men kollar jag tillbaka i arkivet verkar det som att jag och Jimmy iallafall besökte mitt favoritställe och njöt av vattnet.
20. Bästa minnet från sommaren? Midsommarafton då Jimmy gick ner på knä och friade. Det var så romantiskt och jag visste ingenting, du kan läsa mer om det här om du missat.
21. Senaste landet du besökte bortsett från Sverige? Danmark troligtvis.
22. När var du där? Ingen aning.
23. Är du rasist? Nej
24. Har du helt svenskt ursprung? Ja jag tror det. Om det inte är som så att jag blev bortbytt på BB eller inköpt på GeKås =D (skämt)
25. Om nej, vart kommer du ifrån? Svarade inte nej på förra frågan men väljer ändå att svara på denna, Falkenberg!
26. Föredrar du svenska eller utländska killar? Får väl säga Svenska då eftersom Jimmy är svensk =)
27. Ser du fram emot någonting just nu? Onsdag då jag får träffa Ida igen, helgens loppis, nästa Onsdag då jag får träffa Anette, 6 september då jag skall stå på min första marknad, 19-20 oktober då jag skall stå på min andra marknad samt 5 december då jag skall tatuera mig.
28. Sköter du skolan? Det var ett tag sen jag gick i skolan.
29. Vad hade du för betyg förra terminen? Förra terminen gick jag inte i skolan, slutade 2004 :)
30. Vad är det bästa du fått på ett prov? MVG, ett ½ poäng fel på hela provet och det var ett slarvfel som grämde mig länge efteråt. Stavningsfel.
31. Vilket ämne var det? Tyska i sexan
32. Har du fått ig på ett prov? Ganska många, tyvärr.
33. Har du spelat/spelar du i ett band? Nej.
34. Anser du dig vara intelligent? Oja, jag är jättesmart. Eller inte. Alltid.
35. Vilken har vart den bästa tiden av ditt liv? Det senaste året tror jag, dels på grund av Jimmy men dels på att jag äntligen mår bra och trivs i mitt liv.
36. Vilken va den värsta tiden då? Mellanstadiet och högstadiet tror jag och sen har väl de senaste åren inte riktigt vart något att hänga i granen om man säger så. Mådde ganska dåligt då.
37. Har du mått jättedåligt psykiskt? Ja
38. Har du skurit dig eller gjort dig själv illa på nått sätt? Nej, det kan jag väl inte direkt påstå men jag minns vid ett tillfälle då jag var så arg av två anledningar att jag slog knytnäten först rakt in i en betongvägg och sen i en trävägg. Stukning och svullnad. Kan känna smärta emellanåt fortfarande. Hehe. Dumt.
39. Har du haft sömnproblem? Nej.
40. Hur ofta gråter du? Inte så ofta egentligen.
42. Vem vänder du dig för att prata med när du mår dåligt? Jimmy eller nån av mina vackra vänner.
43. Vill du ha tillbaka någon av dina ex? Vilken dum fråga, men svaret på den frågan är NEJ!
44. Vilken klass går du i nu? Ingen
45. Vilken skola? Ingen
46. Har du varit otrogen någon gång? Jag strulade med min bästa tjejkompis i början av gymnasiet när jag var tillsammans med min första pojkvän (inte A) så om man kallar det otrohet så ja. Annars nej!
47. Har någon varit otrogen mot dig? Jag hoppas verkligen inte det, men inget som har kommit fram iallafall.
48. Är du stolt över dig själv? Ja, ganska.
49. Vad är det bästa med dig enligt dig själv? Att jag lär mig saker hela tiden, dels om mig själv och dels om andra saker.
50. Vad får du ofta komplimanger för? Att jag ofta är glad och att jag gör fina pyssel.
51. Har du lätt att få folk att skratta? Jag tror det. Antingen för att jag säger saker som är roliga eller för att dem tycker jag är komiskt och skrattar åt mig. Jag hoppas det är med mig, inte åt mig. Men äsch, spelar det någon roll. Jag bjuder på mig själv så skratta på.
52. Cider elller öl? Jag dricker inte alkohol så föredrar sodastremad saft.
53. Har du några talanger? Att jag lyckas vara mig själv kanske?
54. Vet du om någon är kär i dig? Jag tror ju ganska mycket på att just Jimmy är kär i mig men man kan ju aldrig veta! Hihi! Han säger iallafall att han är det så jag bör nog tro honom =P
55. Är du kompis med ditt/dina syskon? Ja, det går att prata när vi väl träffas iallafall, när det kommer till brodern men syrran och jag är kompisar och umgås när vi kan. Tycker det är jätteroligt att jag fått så bra relation med henne på senare år.
56. Vad står det i ditt senaste sms? Ja jag skall kolla där i veckan
57. Hur lång är du? 171
58. Hur mycket väger du? Ingenting, men jag kan gå och väga Jimmys frukt om ni vill :) Skämt å sido, jag väger några kilon.
59. Vilken storlek har du på kläderna? Beror på vilka kläder. L-XXL
60. Har du svarat ärligt? Jajjemen.

Puss & Kram

Fröken Rödlök

  • Vardagen
  • 2 visningar

Gillar

Kommentarer