Sexparty!

I Oktober kommer jag ha ett sexparty här hemma. En säljare kommer att komma hit och visa företagets produkter och man får känna, klämma, titta och smaka på dessa. Ställa frågor och så. Jag kommer efteråt ha musicquiz och bjuda på lite snacks. En kväll att ha roligt på, lära känna lite nytt folk och så.
Jag ser fram emot detta. Får se om det är någon som vill komma bara! Måste tydligen förtydliga mig. Finns tydligen vissa som tror att detta är någon slags snusk träff, att man får prova sexleksaker antingen ensam eller med andra och att man sen beställer.
Så är det inte! Det är ett helt vanligt homeparty precis som partylite med sina ljus eller som tupperware med sina plastbunkar, skillnaden är att detta är intimprodukter!! Men annars fungerar det på precis samma sätt. Konsulenten berättar om produkten, man ställer frågor, hon svarar och sen skickas dildon exempelvis runt till alla så man får känna på materialet, se hur mycket den vibrerar, hur den låter och hur den väger osv. Inget annat med det helt enkelt och vill man beställa nånting så gör man detta i enskilt rum så bara konsulenten ser vad man beställer. Ganska diskret med andra ord. Jag har själv vart konsulent för ett företag som säljer sexleksaker och det är ett jätteroligt jobb. Nu tänkte jag känna efter hur det är att vara deltagare på ett sånt här party också. Kolla www.lovecorner.nu och läs mer om det :)

Puss & Kram

Fröken Rödlök

  • Vardagen
  • 11 visningar

Gillar

Kommentarer