Sex är Naturligt - Varför är det viktigt att ha sex?

Varför är det viktigt att ha sex? Egentligen, man kanske skall ändra frågeformuleringen, Är det verkligen viktigt med sex? Förr genom åren var sex ingenting för mig över huvudtaget, iallafall inte med min partner. Hände väl kanske en gång varannan månad eller liknande. Jag tyckte inte det var så viktigt. Men, jag har ändrat uppfattning kring det där. För MIG är sex väldigt viktigt.
Jag får utlopp för känslor, jag får vara naken (älskar det), intimiteten med min partner, vi öppnar upp oss på ett annat sätt, vi kommer varandra nära, vi lär oss lita på varandra på annat sätt.
Men självklart är det individuellt. Jag skulle aldrig kunna klara mig utan sex, att bara ha sex varannan månad skulle ta död på mig. Jag tror att sexet tillför så mycket till förhållandet.
Rent fysiskt är sex viktigt eftersom det är sunt och väcker Må-Bra-känslor helt enkelt. En trevlig träningsform :) Man skapar en Vi-känsla som kan vara viktig och man hittar sitt sätt att ha sex på och när, hur ofta och sånt! Hittar man sin frekvens är det nog viktigt att hålla kvar vid den.

Men om man inte har lust alla gånger? Skall man känna stress över det då?
Det tycker jag verkligen inte, ibland kan det faktiskt vara så att man inte hinner, inte orkar och framförallt inte har lust. Då får det vara! Om jag själv har lust men inte min partner kan besvikelsen ticka in då man hade sett fram emot det, men det försvinner fort för nästa gång kanske det är jag som inte vill. Det handlar inte om att man inte vill ligga med sin partner, det är bara det att just idag, har jag ingen lust!
Men det är viktigt att man ALDRIG har sex om man inte vill. Även om din partner försöker övertala dig så skall du alltid känna efter vad du själv vill.

Finns det knep man kan göra för att få mer lust, rent konkret?
Börja med att ha sex. Det föder nya känslor och nya tankar. Har du sex idag, finns chansen att du är upphetsad även imorgon. Lite som snöbollseffekten. Du rullar en snöboll som bara blir större och större ju mer snö den får.. Du får mer och mer lust ju mer sex du har =)

Om man bara har lust en gång i månaden, är det okej då?
Så länge du och din partner är överens så är det ju okej, men det är inte lika lätt att kicka igång när det väl är dags, det är inte bara att klicka på en knapp, det gäller att ha mer förspel kanske, att ha mer tålamod. Men även här är det självklart individuellt. Många kanske kommer igång bara dem tänker på sex, vad vet jag :)

Jag tycker du skall ha sex när du känner lust! Det är en fin träningsform och man kommer nära sin partner på ett sätt som är viktigt i ett förhållande. För mig är det därför viktigt att ha sex!
Och älskar man sin partner struntar man i om man har hängiga bröst, luktar svett, är kraftig eller något annat man annars skäms över. Din partner vill ha sex med just dig - tänk på det och NJUT!


Vi har fått en fråga från Johanna som undrar: Nämn tre anledningar till varför Du vill ha sex?

Mizca svarar: För det första för att jag är kåt och vill ha orgasm, för det andra för att jag vill vara så nära min partner det bara går och i sex får man det, för det tredje för att jag vill se min partner njuta.


Om du vill komma i kontakt med oss finns mailen nedan! Du kanske har en fråga du vill ställa, anonym eller öppen! Nånting du vill vi skall ta upp, eller kanske en fråga rakt ut till oss personligen! Är du företagare och vill sponsra med passande gåva i en giveaway blir vi glada, då kan du maila till nån av oss på adresserna nedan!

Kika in hos Tosse för att läsa mer om våran följetång, hon har massa inlägg skrivna redan!

Puss & Kram

Fröken Rödlök

Gillar

Kommentarer

jennifermarie
jennifermarie,
Jätte bra inlägg! 😃
Det är jätte viktigt för mig med! Jag är beroende av närhet 😍
nouw.com/jennifermarie
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Tack! Samma här, förr var jag inte alls intresserad, men att bara få ligga tätt tätt och prata eller så är underbart viktigt för mig.
nouw.com/frökenrödlök
Beatrice
Beatrice,
Super bra inlägg!
devote.se/beatriicea
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Tack för din kommentar =) Kul du gillar det..
nouw.com/frökenrödlök
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229