Sex är Naturligt - Självförtroendet i sängen

Har du bra självförtroende i sängkammaren?
Tyvärr finns det många som lider av dåligt självförtroende av olika anledningar och även om jag tycker det är synd kan jag räcka upp handen på att jag också har det ibland.
Mer förr än nu!
Det handlar ju om hur bekväm man känner sig med sin kropp, även om ens partner säger att han eller hon tycker om en oavsett hur man ser ut, att dem älskar hur jag ser ut osv så är det svårt att ändra dem tankarna själv.
Det är väl samhällets ideal som ligger bakom detta? Många unga skäms över sina kroppar och många äldre tycker det är jobbigt att ha sex pga sina kroppar.
Många föredrar att ha ljuset släckt när de har sex för att då syns inte kroppen och de slipper känna allt för mycket obekväma känslor, men många släcker även lampan för att dem tycker det höjer njutningen så det behöver inte betyda att din partner skäms över sin kropp för att han/hon släcker.

Om du fokuserar för mycket på din kropp istället för njutningen förlorar du mycket av sexet.Det är också vanligt att känna sig blyg om man har lite dåligt självförtroende, eller kanske har erfarenhet av en pinsam och jobbig tidigare sexuell upplevelse. Utseendefixeringen i vårt samhälle är så stor och vi matas ständigt med bilder av perfekta modeller.


Hur kan man förändra sitt egna självförtroende när det kommer till sin kropp och sexualitet?
Fundera på vad det innebär att vara sexig just för dig, och i vilka situationer brukar du känna dig sexig? Fokusera på dessa tillfällena. Bär din favoritparfym, klä dig i ett plagg du gillar men framförallt försök att inte döma dig själv för hårt och klanka ner på din kropp! Du har bara en kropp, försök att vara nöjd med den!
Bygg upp ditt självförtroende utifrån vem du är och vad du gör, inte utifrån någon annan eller vad som pågår runt omkring dig. När din partner säger att du är fin, sexig, snygg så sug åt dig, försök att tänka på det när du ser dig själv.
Din partner vill ha sex med dig för att han/hon älskar dig och antagligen tycker din kropp är attraktiv. Utnyttja den känslan och försök få in det i ditt egna tänk om dig själv.
Att vara sexig innebär inte att ha smal midja och stora bröst, utan känslan och utstrålningen kommer inifrån.

Ett sätt att kanske komma ifrån ditt dåliga självförtroende är att lära känna din kropp mer. Lär dig vad du tycker om, utforska din sexualitet, lär dig hur du vill ha det. På så vis kan du njuta mer i sängen och förhoppningsvis skjuta undan det dåliga självförtroendet en aning.
Du är vacker som du är!


​Återigen är det adresserna ovan du använder dig av om du har ett förslag på något vi bör ta upp, om du har en personlig fråga till oss eller kanske har företag som vill sponsra med en giveaway. 
Under tiden du funderar på fråga - kan du kika in till Tosse och läsa vad hon skrivit.  

Puss & Kram

Fröken Rödlök

Gillar

Kommentarer

Jenniferssynpalivet
Jenniferssynpalivet,
Jätte bra inlägg vännen 👌🏼👊🏼
nouw.com/jenniferssynpalivet
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Tack, avslutar bra känner jag =)
nouw.com/frökenrödlök
Kommentaren har postats och kommer visas när den godkänts.
Miss Tosse queen,
Svar: Så lite så 😊 tidsinställt inlägg så tänkte inte alls på det 😔🙈
misstossequeen.se
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Ingen fara 😉
nouw.com/frökenrödlök
Jenniferssynpalivet
Jenniferssynpalivet,
Jag har utmanat dig i att vakna positivt, kolla in det i min blogg 😊🌸
nouw.com/jenniferssynpalivet
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Skall kika på detta, tack du rara <3
nouw.com/frökenrödlök