Sex är naturligt - Sexställningar

Hej allesammans.
Nu är det min tur att komma med ett intressant inlägg - denna gången tänkte jag tipsa om lite nice sexställningar. Jag vet att många där ute är tråkiga och kör missionären varje gång de ligger med sin partner. Många tycker sexlivet går i slentrian och jag tycker det är viktigt att man då vågar utforska lite och testa lite ställningar. Nu gäller det självklart inte bara missionären, jag tänkte väl mest på att man bara kör på i samma spår i samma gamla ställning för att man är trygg där.
Men våga gå utanför din comfortzone och hitta en ny favoritställning med din partner.

En del är verkligen ansträngande och akrobatiska medan andra bara är lite annorlunda än de vanliga ställningarna. Du hittar fler (dessutom i rörliga bilder) om du klickar här.
Själv tycker jag det är viktigt att man varierar ställningarna för att inte tråka ut sitt sexliv. Även om man har sina "säkra kort" tror jag att man kan hitta sitt sätt att få njuta om man bara vågar experimentera lite.
Prata med din partner - utforska tillsammans! Våga. Njut.

En del har sina favoritställningar och så även jag. Doggystyle är grym! Men som sagt, variation är toppen. Vad har du för favoritställning?
Hej!
Jag är nyfiken och undrar hur gamla ni var när ni hade sex första gången? Var det som ni hade planerat?

Mizca svarar - Tack för din fråga! Jag tror att jag var 15 år nånting när jag hade sex första gången och det var med min första pojkvän som jag hade ett väldigt kort förhållande med, 2 månader. Men det hann hända mycket under dessa månader. Jag minns att jag var besviken efteråt för jag hade hört att det skulle göra ont att ha sex första gången men det gjorde det inte för mig, självklart var jag väl glad för att det inte gjorde ont för egentligen vill man ju inte det men jag tror inte det var skönt heller. Gick över ganska fort och var inte riktigt som jag trodde från början men ändå inte så märkvärdigt, det hade jag inte heller förväntat mig att det skulle vara.

Tosse svarar - Jag var 13 år när jag hade sex första gången och det var inte alls som jag hade föreställt mig. Hade jag vetat då det jag vet idag så hade jag väntat några år till.

Har du också en fråga du vill ställa oss eller kanske har förslag på nånting vi skall ta upp här?
Du kan även lämna anonym kommentar :)
Förra veckan skrev Misstossequeen om olika orgasmer och det inlägget hittar ni här. Väldigt intressant!

Puss & Kram

Fröken Rödlök

Gillar

Kommentarer