Sex är naturligt - Sexnovell

Hej allesammans.
Jag ber om ursäkt att inlägget kommer sent, det publicerades på gamla bloggen :)

För en tid sen inkom det ett mail till rodeback@gmail.com med en härlig sexnovell från en person som vill vara anonym. Helt okej, bara roligt att nån vill dela med sig av sina fantasier.
Det roliga i denna novell är att det skulle kunna vara mitt jobb det handlar om, jag jobbar ju också som städerska på en bilfirma *ler stort* ... Läs och njut!

De sköna stunderna på jobbet - Anonym

Jag var ny på mitt arbete och visste inte hur jag skulle bli mottagen när jag kom dit första dagen. Allt var så nervöst men jag möttes av glada miner när jag traskade in genom dörrarna.
Jag skulle städa på en bilfirma där det mest rörde sig män men även en och annan kvinna.
Taggad på mitt arbete satte jag igång på direkten med att torka bord i matsalen, moppa golv, städa toaletter och tömde papperskorgar.
Det var ett ensamt arbete även om lokalerna för det mesta var fulla av människor. Jag gick i min lilla värld med en trasa eller moppstativ i handen och hälsade vänligt emot grabbarna jag mötte.
Jag ville ju visa ett positivt intryck nu när jag var ny här. Lade märke till att vissa bara tittade på mig och gav mig knappt ett hej medan andra stannade upp och berömde mitt arbete.
Här befann jag mig varje dag och gjorde samma arbetsuppgifter och mötte samma människor. Jag visste inte om jag skulle kalla dem arbetskollegor eller inte, vi jobbade ju inte med samma saker men jag befann mig ju ändå på samma ställe som dem varje dag.
Det var en och annan söt kille som jobbade där, iklädd smutsiga overaller och skitiga handskar men även inne på kontoret fanns en man jag tittat lite extra på. Utseendet tilltalade mig hyffsat men hans sätt att vara på charmade mig väldigt mycket. Han blev alltid så glad när jag dök upp för att städa, eller jag inbillade mig iallafall det eftersom han log mot mig när han hälsade varje förmiddag.
I början reagerade jag inte alls mycket på hur han var förutom att jag blev glad över att se honom och för att han valde att ta av sin tid och stanna upp och slänga några ord med mig, det var liksom mer än vad nån av dem andra gjorde.


Det var ingen som direkt var otrevlig mot mig men den här mannen började att komma att bli lite mer speciell.
Blickarna han gav mig, leendet som lyste upp tillvaro. Jag började mer och mer fatta någon form av tycke för just honom. Jag vet inte riktigt vad det var jag föll för, om det var för hans sätt att vara, att han lade märke till mig eller om det var hans isblå ögon som förtrollade mig.
Semestern var på intågande för hans del och jag kände vemod i kroppen när han berättade att han skulle vara borta från arbete i tre veckor. Hur skulle jag klara av att gå dit utan att få möta hans blick? Skulle han tänka på mig när han var hemma med sin fru?
Dagarna gick och jag städade på som vanligt med honom i mina tankar! Påmindes varje dag då jag kom in på hans kontor för att tömma papperskorgen som hans kollegor använt för plastmuggar och äppelskruttar.
Så kom dagen då han var tillbaka och när jag kom in på företaget möttes jag av hans blick på en gång, jag blev varm inombords när han log mot mig och nickade. Jag sa hej och fick ett glatt hej tillbaka.
Jag kände pirret i magen, nu fick jag äntligen se honom igen.
Dagarna gick och vi fortsatte hälsa på varandra och han stannade upp och gav mig av sin tid och vi diskuterade vädret och vad vi skulle göra på helgen.
Sedan han kommit tillbaka från semestern hade jag lagt märke till hans kropp, han var lite längre än mig, smal och muskulös. Håret hade han klippt under tiden jag inte fått träffa honom och han hade fixat till någon sexig frisyr.
Den här dagen kände jag på mig skulle bli speciell och ännu hade jag inte förstått på vilket sätt. Jag tog mina städgrejer och satte igång med mitt dagliga arbete när han kom emot mig och gav mig en hastig kram. Någon fysisk kontakt hade vi inte haft under de här månaderna jag hade arbetat där så först blev jag förvånad men blev snabbt varm av hans närhet.
Jag fortsatte med det jag höll på med men kunde inte undvika att han följde mitt arbete på ett sätt jag inte tidigare sett, han var där jag var och han gav mig sexiga blickar.
Det pirrade till varje gång jag mötte hans blick.


Varje gång han gick bredvid mig gick han så nära att vi kunde röra varandra. De första gångerna han gjorde så tog han mig lätt på ryggen eller armen men ju mer vi stötte emot varandra desto känsligare blev beröringen.
Jag borde ha reagerat när han började ta på min rumpa men jag blev bara glad och smickrad så jag lät honom fortsätta.
Hans beröring var lätt men bestämd, han puttade lite lätt på mig så jag skulle förstå att han ville att jag skulle vända mig om.
Jag stod länge och tittade in i hans vackra isblå ögon när han plötsligt lutade sig fram mot mig och gav mig en lätt puss på kinden. Jag kände att jag hettade till.
Jag lutade mig framåt sakta och hade mitt ansikte några centimeter ifrån hans när jag stängde ögonen och kysste hans läppar. Min mun mot hans mun i en het kyss, vi lät sakta våra läppar delas och våra tungor möttes. Kinderna på mig hettades och jag kände hur våt jag började bli. Jag kom på vart jag befann mig, stannade upp och kollade så ingen kund eller kollega skulle komma på oss med det vi gjorde.
Plötsligt tog han min hand och jag följde med honom in i städskrubben. Han stängde sakta dörren samtidigt som han granskade mig från topp till tå. Nu kände jag hur nervös jag hade blivit och undrade vad han ville göra med mig.

När han hade stängt dörren kom han emot mig och fortsatte kyssa mig passionerat och länge. Min högra hand förflyttades till hans nacke medan den vänstra höll honom runt midjan. Det var så förbjudet men så sexigt.
Jag kände hur hans hand letade sig upp mot mina bröst och jag rös till så fort han nuddade utanpå min tröja. Jag ville bara att han skulle komma innanför tröjan och det var som han läste mina tankar för snabbt var hans hand under men fortfarande utanpå min bh.
Jag tog av mig tröjan och bad honom göra likadant. Han var hårig på bröstet och jag tog sakta min hand och smekte han över bröstet!
Det gick som små stötar i mina fingrar när jag kände hur hans bröstvårtor hade blivit styva av min beröring.
Hans händer hade nu förflyttat sig till min rumpa och jag kom på mig själv vid tanken att jag försökte komma på vad det var för trosor jag hade tagit på mig på morgonen och när jag kom på att det var spetstrosorna slappnade jag av. I dem kände jag mig nämligen sexig och skulle våga visa mig om det var som så att byxorna råkade glida av.
Utan att släppa blickarna ifrån varandra började jag knäppa upp hans byxor och med det leendet han gav mig samtidigt förstod jag att han visste vad jag ville och att det var okej.
Jag hade nämligen lagt märke till hans hårda utbuktning i byxorna under tiden vi stått och kysst varandra så jag tyckte hans kuk nu skulle få komma ut och få sig en omgång av min mun.
Hård var den men jag visste att den skulle kunna bli än mer hårdare så jag tog den i min hand och runkade några gånger sakta sakta samtidigt som jag kysste hans underbara läppar. Jag satte mig sedan på huk framför honom och förde hans kuk mot min mun.
Jag slickade lätt på hans ollon som blänkte lite av försatsen och han stönade till lite tyst.
Nu kunde jag inte vänta längre utan gapade stort och lät hans kuk glida in i min mun långt ner i halsen. Först sakta sakta men snart ökade jag takten. Utan att jag märkt något hade han lyckats knäppa upp min bh och smekte nu mina härligt styva bröstvårtor.
Då jag är väldigt känslig på just brösten började jag stöna och ju hårdare han nöp desto intinsivare blev mina stön och djupare tog jag kuken.

Jag behövde inte suga länge innan jag fick hans sats i munnen helt utan förvarning. Jag svalde, slickade mig runt munnen och tittade besviket upp på honom. Var det bara detta han ville? Att jag skulle suga av honom och sen var det bra?
Han tittade på mig och log, drog upp mig och kysste mig. Sen böjde han ner sitt huvud och lutade sig lätt framåt och jag kände hur hans tunga nuddade min vänstra bröstvårta.
Det blixtrade i huvudet och jag blev otroligt upphetsad. Länge stod jag där och bara tog emot hans beröring på mitt högra bröst samtidigt som han sög väldigt hårt på mitt vänstra.
Jag stönade. Tänkte aldrig på att någon utanför kunde höra och komma på oss. Jag var fängslad i stunden och ingenting kunde stoppa mig.
Hans ena hand letade sig ner mot byxliningen och var snabbt innanför både byxor och trosor. Han stannade upp när han kände hur våt jag var.
Jag rös till när hans fingrar kom i kontakt med min bultande klitoris och jag ville bara ha mer.
Han var försiktig med sina rörelser och till en början smekte han bara just min klitta men ju kåtare jag blev och han förstod hur skönt jag tyckte det var så förde han in ett finger i min fitta. Det var en skön känsla, att stå där i en städskrubb med en snygg man och ha ett finger i fittan samtidigt som man visste att det gick folk utanför som vilken sekund som helst kunde öppna dörren och komma på oss.
Det var nog den tanken som var mest upphetsande.

Jag drog av mig mina byxor och gav indikation på att jag ville att han skulle slicka min våta fitta och snabbt var han nere på knä och särade på mina blygdläppar och smakade på min fitta. Hans tunga roterade runt min klitta länge och väl och när jag kände hur han förde in ett par fingrar var jag nära på att explodera. Samtidigt som jag ville skrika ut min kåthet fick jag bita mig i läppen för att inte höras. Min andning blev tyngre och tyngre och efter en stund kände jag att en orgasm var på väg. Jag spände varje millimeter av min kropp när en enorm orgasm lämnade min kropp. Jag var fortfarande väldigt kåt så jag bad honom ställa sig upp och gick själv ner på knä igen och började suga hans kuk till ett härligt hårt stånd igen. Sen vände jag mig om, böjde mig över städvagnen som jag tidigare hade ställt in i förrådet, tittade förföriskt på honom över axeln och svankade ordentligt. Han fattade direkt vad det vad jag ville och snart kunde jag känna hur hans hårde kuk trängde in i min väntande fitta. Han var nog riktigt kåt han också och ville komma fort igen för han knullade mig som in i helvete och jag hade verkligen svårt att vara tyst. Vid varje juck stönade jag högt och jag njöt av varje sekund hans kuk rörde sig in och ut ur mitt sköte.
Han höll om mina höfter och knullade mig hårt och bestämt. Han kallade mig slampa och tog tag i min hårtoffs och i ett sista juck kände jag hur han tömde sig inuti min fitta.
Han fortsatte dock att knulla mig och inom ett par minuter skrek jag rakt ut i en härlig orgasm.

Snabbt fick vi på oss våra kläder, jag rättade till mitt hår, torkade bort svetten från pannan och lät honom går ut från skrubben en stund innan jag själv vågade mig ut.
Jag fortsatte städa klart innan jag till slut var klar med dagen och gick hem. Fullt nöjd med vad dagen hade att erbjuda. Den här stunden vi hade tillsammans upprepade sig ett par gånger efter första tillfället och jag njöt varje gång. Jag hade upptäckt att de andra männen på företaget hade tittat konstigt på mig när jag gick där och städade. Hade dem lagt märkte till våra möten? Hade dem hört mig? När vi var inne på vårt fjärde tillfälle för skön njutning öppnades plötsligt dörren när jag satt på huk med hans kuk i munnen och han stod lutad över mig med ett par fingrar i min fitta.
Utanför dörren stod två killar i arbetsoveraller och tittade på oss. Jag slutade inte suga.
Jag såg att dem tyckte om det som mötte deras blickar för det var något som hade blivit hårt i deras overaller.
Jag blinkade åt dem som i ett tecken på att det var helt okej att de tittade på.
Efter en stund av sugande hade en av killarna knäppt upp sin overall och stod med sin hårda kuk i handen och runkade sakta samtidigt som han såg vad jag gjorde med hans kollega.
Den andra overallklädda killen gick in i skrubben, puttade undan kontorsmannen, knäppte upp sin overall, tog sin kuk i handen och förde den emot min mun. Jag lät den glida in och sög honom hårt.
Kontorsmannen fortsatte att smeka min fitta till dess att jag kom en första gång.
Killen som stod i dörröppningen ville också vara med och bad oss därför att komma ut och istället fortsätta i konferrensrummet som låg bredvid. Sagt och gjort, vi gick dit och jag lade mig på bordet med särade ben och han som ännu bara hade runkat sin egna kuk började nu att slicka min härligt våta fitta.
Han sa att han tyckte jag smakade gott och jag njöt av hans behandling. Kontorsmannen hade klivit upp på bordet och satt sig grensle över mitt ansikte så jag kunde suga honom och den andra overallkillen sög på mina bröstvårtor.


Nu ville jag bli knullad, hårt och länge tills jag kunde få komma. Jag bad någon att knulla mig och overallkillen som slickade mig var snabbt framme med sin kuk. Han lät overallen glida ner över kroppen och låg nu slarvigt över hans fötter. Han förde in kuken i mig och jag gav ifrån mig ett stön.
Han knullade mig ordentligt så hela bordet skakade, när han hållt på en stund drog han ut sin kuk och lät sin sats hamna på min mage. Eftersom jag inte hade kommit av hans knull tyckte jag de andra kunde fortsätta så jag hoppade ner från bordet, sa åt kontorsmannen att lägga sig på platsen jag precis legat på, grenslade snabbt hans kuk och red honom tills dess att det gick för mig. De båda grabbarna hade fattat tag i sina kukar och runkade dem snabbt.
Den enda kille som ännu inte hade fått tränga in i mig ville nu ge mig en omgång och hoppade därför också upp på bordet och jag förstod vart han var på väg. Fortfarande med kuken i fittan lutade jag mig så långt framåt jag kunde så att overallkillen kunde komma åt och således tränga in i mig analt. Där var vi samspelta på ett bord i en konferranslokal på jobbet i en underbar dubbelmacka. Orgasm efter orgasm haglade i min kropp och jag tittade på snyggingen som stod bredvid och indikerade på att han skulle ställa sig så nära oss det bara gick för att jag skulle kunna avsluta för honom genom ett härligt sug.
Jag sög honom hårt till dess att han sprutade mig i ansiktet och lät de båda andra herrarna lämna sina spår i min kropp. Killarna lämnade snabbt rummet med kläderna slarvigt på sig och jag gick in på toaletten för att tvätta av deras rester från min mage och mitt ansikte innan jag tog på mig mina kläder, lämnade jobbet och gick hem till min sambo som väntade med maten!

Vi tackar för din härliga novell. Har du också en novell du vill att vi skall publicera? Kan vara anonym eller inte - bara skicka in!

I måndags skrev Tosse om sexleksaker för nybörjare - in och läs inlägget här.

Puss & Kram

Fröken Rödlök

Gillar

Kommentarer

Jenniferofhbg
Jenniferofhbg,
Toppen bra intitivativ av personen att skicka in novellen 😃👍🏼
nouw.com/jenniferofhbg