Sex är Naturligt - Frisyrer down there

Hej alla glada där ute!
Fredag igen, skönt va? Innebär ett av mina inlägg i följetången jag har med Tosse.
Idag, mina vänner, skall jag tipsa om lite frisyrer down there minsann.
Det kan väl vara både roligt och intressant - jag kanske kan dela med mig av lite inspo till er *ler*

Då kör vi!

Trekant
Kanske väljer du att forma en liten eller stor trekant framtill för att det ger ett prydligt och inte lika uppseendeväckande frisyr som mer renrakade varianter. Du behöver heller inte låta andra förstå att du valt en mer kal variant längre ned.

Ansad
Detta är kanske den mest vanliga frisyren. Håret växer fritt förutom att bikinilinjen hålls fri från hår, genom rakning eller vaxning. Ger ett mer fräscht och vårdat intryck på stranden om inga hårtofsar tittar fram bakom trosan.

Brasiliansk vaxning
Brasiliansk vaxning innebär att du är helt renrakad utan minsta hårbeklädnad. Om du väljer att vaxa dig på salong får du antingen stå på alla fyra eller ligga på rygg. Det kan göra lite ont men det går fort över och du förblir len och hårlös i flera veckor. Återväxten blir mycket mjukare än om du rakat dig.

Designad form
Använd gärna en kakform av hjärta eller annat mönster för att få till en mer designad frisyr, som visserligen kräver lite tid för att hålla sig snygg men du får definitivt den uppmärksamhet du önskar. Vad kan bli tydligare och mer romantiskt än ett hjärta...

Landningsbana
Du kanske föredrar en hårbeklädnad i form av ett rakt streck precis framtill. Det är snyggt, lite prydligt och smickrande för din muff. Bra för dig som vill ha kvar lite hår kvar för att inte se alltför naken ut men samtidigt vill njuta av den lena hårlösa huden. Håll efter genom att raka eller vaxa.

Sicilianare
Detta alternativ är det som naturligt infinner sig när du inte ett gjort ett mer aktivt val utan låter naturen bestämma. Naturlig hårväxt för dig som tröttnat på att hålla efter återväxten eller för dig som tycker att naturlighet är bäst. Detta alternativ kan också passa bäst för dig som är blyg och inte vill väcka uppmärksamhet på stadens badhus.

Sen finns det säkert massa fler varianter där ute, fantasin sätter gränser :)
Infon har jag hittat på Intiminformationen!

Ni missar väl inte inläggen som Tosse änsålänge skrivit? Dem hittar ni här. Och som vanligt om ni vill skicka frågor eller liknande till oss så gör ni det till adresserna nedan! 

Puss & Kram

Fröken Rödlök

Gillar

Kommentarer

jennifermarie
jennifermarie,
Så bra 😃👍👌
nouw.com/jennifermarie
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
emmamatildaa
emmamatildaa,
Haha dagens skratt, tack! 😉
nouw.com/emmamatildaa
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229