Sex är naturligt - följetång med Misstossequeen

Hej alla!

Jag och Misstossequeen har startat ett samarbete våra bloggar emellan. Ämnet är sex! Vi tycker det är ett intressant och viktigt ämne att ta upp. Vi tror att många av våra läsare är unga tjejer och killar som kanske vill veta mer och vi tror att vi har läsare som helt enkelt skulle uppskatta lite information kring ämnet!
Vi tror vi har kärlekspar som vill krydda till sexlivet lite, tjejer och killar som är ute efter sin första sexleksak, män och kvinnor som bara känner till ett par olika ställningar och vill hitta sin nya favorit.
Listan kan göras lång!

Varje Måndag (med start den 8/8) och Fredag kommer det upp ett inlägg i kategorin "Sex är naturligt" och innehållet kommer variera. På måndagarna finner ni inlägget hos Misstossequeen och på fredagarna hittar ni inlägget här, hos mig. Men vid varje tillfälle kommer självklart länkar till varandras inlägg finnas för att ni lättare skall kunna följa vårt lilla projekt!
Ni kommer få vara delaktiga i ämnet genom att skicka in frågor ni vill ha svar på och självklart får ni gärna vara anonyma då (glöm inte nämna det isåfall) samt saker ni önskar vi tog upp. Har ni någon sexnovell ni vill få publicerad eller kanske har gjort något roligt/hemskt/pinsamt/skojigt inom sex och samlevnad och vill bikta er går det också bra att skicka in era mail. Hade vart jätteroligt om ni ville vara med oss på detta!

Som sagt, inläggen kommer variera inom ämnet och exempel på saker vi kommer ta upp är:
könssjukdomar, preventivmedel och testikelcancer. Allt eftersom kommer listan fyllas på och ni kommer få läsa massa nyttiga saker och fakta kring sex&samlevnad!

Om ni vill kontakta oss med bikt, förslag, frågor eller annat kan ni göra det på följande vis. Misstossequeen - misstossequeen@hotmail.com
Fröken Rödlök - rodeback@gmail.com

Puss & Kram

Fröken Rödlök

Gillar

Kommentarer