Sex är Naturligt - EXTRAINLÄGG - Otrohet

HärHej alla.


Vi kommer i våra inlägg idag skriva om våra tankar kring otrohet. Här hittar ni Tosses inlägg. 


Ett ämne som är intressant måste jag säga, åsikterna är många! Det är ju jättebra.
För mig är otrohet skit rent ut sagt. Gör slut med din partner innan du rullar runt i sängen med nån annan. Det är det enklaste. Jag förstår inte varför man måste bedra den man är tillsammans med?
Får du inte tillräckligt med sex hemma? Prata med din partner om det, kanske ligger det någon specifik anledning bakom. Var öppen med dina tankar.
En tjej jag kände en gång i tiden var/är bisexuell och var förlovad med en man. Hon påstod att hon var tvungen att vara med tjejer emellanåt för att kunna må bra i sin sexualitet. Jo, okej, på något sätt kan jag förstå det om man är lagd åt båda hållen, men jag tycker inte man, som hon, behöver gå bakom ryggen på sin partner för det.
Var ärlig och berätta hur du känner istället - kanske din partner är så pass öppen och förstående att han/hon accepterar.

Vart går min gräns när det gäller otrohet? För mig är det tanken som räknas så om du tänker på att du vill ha sex med nån annan och längtar efter nån annan kan jag tycka det är att ta ett steg åt helt fel håll.
Att dölja kontakt med personer av motsatt kön (eller samma iofs) för att man inte vill att sin partner skall se att man skriver med någon som betyder lite extra är ett svek. Självklart behöver man inte berätta allt för sin partner och man får självklart ha hemligheter med vänner - men det finns gränser.

Gräns finns också mellan fantasi och verklighet. Jag kan fantisera och tända på tanken att ha sex med nån annan - såkallat rollspel. Jag skulle kunna med min partner fantasera ex om att min tandläkare börjar ta på mig osv vid ett besök i tandläkarstolen och på så vis spela upp nån form av fantasirollspel med partnern.
På samma sätt som jag skulle kunna fantisera och rollsätta när han har ett sexuellt umgänge med nån hyresgäst eller liknande - men vi är med på det båda två, vi skämtar om det båda två och vi vet vart den andra står vad det gäller om det skulle uppstå sådana fantasier. Då är det okej.
Men jag skulle aldrig i min vildaste fantasi vilja vara med nån annan och absolut inte bakom ryggen på min partner.
Det är fult.

Det är ett så stort svek mot en annan människa och jag kommer inte på någon godtagbar ursäkt för ett sådant beteende. Man hör ju många som säger Det bara hände, det betyder ingenting, vi var fulla och jag älskar bara dig men är det en ursäkt? Du vet ju vad du gjort eftersom du har dåligt samvete, du vet ju vad du gjort eftersom du påstår att det inte betyder nånting. Det är fel. Är du en godtrogen människa hamnar du aldrig i en situation där du väljer att bedra din partner. Älskar du din partner är du bara med henne/honom!

Vad tycker du är otrohet?

Puss & Kram

Fröken Rödlök

Gillar

Kommentarer

Jenniferofhbg
Jenniferofhbg,
Jätte bra inlägg vännen
nouw.com/jenniferofhbg