Semester!

God eftermiddag

Idag gick Kjell äntligen på sin efterlängtade semester och det ville jag fira. Medan han var på jobbet sina sista timmar for jag till Hylte i förmiddags och lämnade en bok och lånade en ny och passade då på att smita in på systemet. Där känner jag mig malplacerad! Går nog att räkna på en hand hur många gånger jag varit där och sluppit få visa legg. Idag var en av de gångerna, hon i kassan trodde alltså inte jag var under 25. Trevligt.

Men iallafall, Kjell gillar öl (inte jag) och tycker det är roligt att testa nytt så jag tänkte jag tar några jag tror han inte provat. Svårt att veta vad man ska gå efter när man själv avskyr drycken men gjorde det lättaste och valde utifrån namn eller utseende. Även om Kjell såklart inte öppnat de ännu blev han mycket glad och var fullpott, iallafall om man ser på att det var sorter han inte testat tidigare. Topp.

Biblioteket har bokloppis ett par gånger om året och haft denna månaden. Besöker den alltid så var ju ett måste när jag ändå var och lämnade/hämtade bok. Fick med mig två cdskivor jag tänkte spela i bilen samt tre stycken av tidningen Land som Kjell fick och två av tidningen 101 idéer till mig själv. Notan slutade på 13:- Billigt! Och jag var nöjd med alla inköp.

När Kjell slutat och kom hem strax efter kl 14 hade han smörgåstårta med sig som vi åt till sen lunch. Mums!


Puss & Kram

Fröken Rödlök

  • 0 visningar

Gillar

Kommentarer