Sanning eller konsekvens - han lyssnar inte alltid


Inför dagens inlägg frågade @photoemmz mig om jag ville ha Sanning eller konsekvens!
Jag valde sanning och fick frågan om vad jag stör mig på hos Kjell?

Ibland känns det som att det finns någonting hela tiden men det är för att jag är så lättirriterad och hittar minsta lilla fel även om där inte finns någonting. Kjell hade inte vart den underbara man han är om han enbart hade haft positiva sidor, brukar det inte vara så?
Man måste få ha en eller några dåliga sidor i sin personlighet tycker jag.
Någonting jag lagt märke till hos Kjell som jag inte riktigt gillar är att han i bland inte riktigt lyssnar på vad jag säger om vissa saker. Missförstå mig rätt, han är en bra lyssnare när det väl krävs, när jag mår dåligt och vill prata osv är han underbar på att lyssna. Men vissa saker lägger jag märke till att han inte har lyssnat på vad jag har sagt.
Jag har alltid vart uppvuxen med att fråga andra innan jag tar det sista av någonting, om jag får ta det liksom och jag tycker han också borde göra det. Löjligt kanske men alla är vi olika. Han säger att han ska men så försvinner någonting och han har inte frågat.

Ja, petitesser och det hade kunnat vart värre men Emma ville veta om jag störde mig på något hos honom och detta är sådant jag kom på!

Kolla in hos @photoemmz vad hon valde på torsdagens Sanning eller konsekvens och vad hon svarade eller gjorde =)

Puss & Kram

Fröken Rödlök

Gillar

Kommentarer

amanda,
Vilken rolig ghrej med saning och konka 😊 Jag kan med störa mej på om folk bara tar saker utan att fråga <3
amndiz.se/
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Jag har inget emot att någon tar utan att fråga, så länge det finns kvar, men är det bara en sak kvar tycker jag det hör till att man frågar om det är nån annan som vill ha =)
nouw.com/frökenrödlök
Jessiekaos
Jessiekaos,
haha asså jag ska va ärlig här att störa sigpå sin sambo är fan en männskligrättighet, xD och det komiska här dennis min sambo är precis lika . han är grisdålig på att lyssna till vardags liksom, och han har en förmåga att äta upp mina saker. Detta med att han inte lyssnar jämt, gör mig galen i mellan åt , för jag hatar att behöva stå och upprepa mig så mycket haha. När det kommer till att äta upp, har jag gjort så att jag börjat gjort precis lika som honom, så nu äter jag med gott samvete upp hans saker också 😃 😉
nouw.com/jessiekaos
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Hehe!! Ja, det vore ju konstigt om ens partner inte har någon dålig sida faktiskt..
nouw.com/frökenrödlök