Samtidigt kände jag mig malplacerad.

Blev avsläppt av Jimmy hos Julia vid åttatiden och blev glatt mottagen, satt och pratade en halvtimme ungefär innan nästa par kom. Och sen en herre till. Så vi var 6 stycken i deras fina lägenhet. Pratade om magoperationer, om flickvänner som skall göra slut, kollade på när de andra spelade alkoholspel, vi pratade jobb osv.
Vid elvatiden gick vi till Sorello och där kände jag mig otroligt malplacerad. Det var litet, mycket folk, ingen stans att sitta, folk som blängde, folk som var fulla, hög volym. Efter ett tag gick vi ner till restuarangen och satte oss och där var det lugnare, där kunde vi sitta, där kunde vi prata och jag hade roligt. Skrattade så tårarna rann ibland, men samtidigt kändes det som att jag var på helt fel plats. Jag trivs inte riktigt på puben/krogen och har nog aldrig gjort. Jag är inte den personen, men det var trevligt att sitta och prata med dem, lära känna dem lite mer.
Jag drack lite läsk hemma hos Julia medan de andra drack både öl, cider och drinkar. Jag festade alkoholfritt minsann.
00.45 kom Jimmy och hämtade mig eftersom jag inte vågar gå igenom dungen själv mitt i natten och jag tror jag somnade runt halv tre. Det var roligt att hon bjöd hem mig så fredagskvällen var lyckad.

Idag sov jag länge, skall snart äta frukost. Sen skall vi packa bilen full av loppisprylar för i eftermiddag åker vi till syrran och imorgon skall vi stå på loppis i Genevad. Kul.

Puss & Kram

Fröken Rödlök

  • Vardagen
  • 2 visningar

Gillar

Kommentarer