Sammanfattning av veckan som gått!

Hej Hej <3

Jag har flera gånger sett att @jessiekaos sammanfattar sin vecka i olika punkter och ofta har jag vart sugen på att göra något liknande men inte orkat. Idag blev det dock av, tackar Jessica för inspirationen och jag lånar dina kategorier!


Veckans bästa!

Här är det svårt att bara välja en grej som har vart det bästa under veckan faktiskt. Måste man bara välja en? Nej, jag tar det jag tycker vart bäst oavsett om det är en sak eller 15 ;)
Jag tycker att vädret har vart otroligt härligt under veckan, får hoppas att det fortsätter under den kommande veckan också. I lördags fick jag träffa familjen igen, det om något är ju bäst! Och sen, att jag vart ute och gått 1-2 promenader om dagen, jag mår så himla bra av det!

Veckans sämsta!

Denna var enklare att bara ha en grej på - huvudvärken jag haft i princip varje dag under veckan! Fy faen!

Veckans godaste!

Det måste ha varit sushin, eller rättare sagt, makirullarna jag gjorde häromdagen till lunch. Så gott!

Veckans inköp!

Det skulle kunna vara ett Ps3 med GuitarHero och gitarrer samt Singstar med mikrofoner jag inhandlade från en Köp och sälj-sida på Facebook! Hade både till ps2 för flera år sen och velat ha till mitt Wii men inte blivit av, nu när jag såg ett ps3 med allt jag velat ha kunde jag inte låta bli att köpa det.

Veckans fått gjort!

Mina promenader och att följa schemat från dietisten. Jag har tagit morgonpromenader och jag har ätit frukost, lunch, mellanmål och middag precis som vi kommit överens om och jag köpte inget godis alls till helgen, som jag alltid annars gör!

Veckans tips!

Alla har hört det - det finns inget dåligt väder bara dåliga kläder! Och det stämmer, så mitt tips är att tänka så. Har du planerat att gå ut, gör det ändå. Klä dig i regnkläder eller varmare kläder så kan du vara ute. Haha, jag har alltid tyckt att det varit korkat, aldrig velat gå ut när det är regnigt men nu tycker jag det är mysigt att ex promenera i regn, när jag vet att jag bara ska hem sen.

Veckans foto!

Nästa vecka vill jag!

Plugga lite mer så att jag kommer lite längre i tentan, även om första delen inte ska skickas in för granskning av klasskamraterna förrän 22 april och jag redan kommit en bit på väg så vill jag ändå inte slappa. Jag vill få gjort någonting vettigt, helst hitta en vetenskaplig artikel som måste finnas med.

Veckans låt!

Puss & Kram

Fröken Rödlök

  • 369 visningar

Gillar

Kommentarer

Kamilla
Kamilla,
Så vacker bild du fotat. Det är så sant det finns inga dåliga väder gäller att klä sig därefter.
kamillaskamera.com/
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Tack! Yepp, visst är det så =)
nouw.com/frökenrödlök
Lexochlogan
Lexochlogan,
Ellerhur, jag gillar dessa veckolistor också men får aldrig tummen ur stt skriva något men kanske skall testa. Men å vad gott att göra egen suschi det måste jag testa nån gång, supersugen på suschi sen mannen pratad eom att äta det i förra veckan men blev aldrig av
nouw.com/lexochlogan
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Det var rätt kul att själv få skriva en lista! Åh, men gör egna, det är superenkelt.
nouw.com/frökenrödlök
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229