Saker jag vill ha till mina barn!

Jag längtar till den dagen jag får barn och kan köpa leksaker till dem. Jag kommer nog ha svårt att hålla fingrarna i styr när det gäller att inte beställa hem leksak efter leksak från internet. Jag kommer vilja ha allt.
Därför kan jag tycka att alla websajter på internet som säljer diverse saker kan vara farliga, om man har svårt att låta bli alltså. Men det gäller att vara beslutsam! Vart kan man köpa leksaker någonstans då? Det finns ju en uppsjö av sajter på nätet som både är dyra och billiga. Vart brukar du handla din leksaker någonstans?

När jag skall köpa leksaker till mina barn vill jag bara kunna söka snabbt och lätt efter en butik med bra och billiga produkter - då är det ju bra att Leksaker.se finns. Det säger ju liksom allt om vad som skall finnas på denna sajten i framtiden. Den är inte lanserad ännu och inte öppnad men när den väl öppnar tror jag många kommer hitta dit om de googlar leksaker.

För mig är det enkelt och smidigt :) Jag hoppas de kommer sälja mycket hushållsleksaker så som kök med spis, diskbänk och maskiner som behövs i ett kök och dammsugare, cafeleksaker och fina dockvagnar. Har sett mycket sådana saker på andra sidor och jag lääääängtar till den dagen jag kan inreda ett lekrum med massa såna roliga saker :)
Så söt - länk!
Underbart - länk!
Ett måste till mina barn. Jag älskar det! - länk!

Puss & Kram

Fröken Rödlök

  • Vardagen
  • 5 visningar

Gillar

Kommentarer