Sådär, nu är våren välkommen på riktigt ..

.. för nu har jag fixat iordning min balkong!
Jag är himla nöjd! Det blev riktigt bra även om det är lite trångt med två baden-baden stolar och inte det lilla cafebordet med två stolar som hyresgästen satte dit. Men jag vill kunna sitta bekvämt när jag är där ute så det får bli såhär. Så länge jag är ensam där spelar det mindre roll men men.
Fick upp mitt lilla balkongbord också, som jag köpte från Clas Ohlson som anlände på posten igår. Hänger över räcket och går att fälla ihop - perfekt!! Och snyggt!!

Syrran och jag var en sväng på blomsterlandet idag och köpte jord och lite blommor. Jag köpte nämligen små söta blomlådor från Clas Ohlson också. Det blev penseèr och två andra blommor jag inte riktigt vet namnet på, tyckte bara dem var riktigt fina. Slog på stort och köpte en ny vas samt en bukett med otroligt vackra lila rosor som nu pryder mitt köksbord. Blommor gör en på gott humör!

Rosorna ser rosa ut på bilden men jag hade jättedåligt ljus, dem är lila =) De flesta penseerna är lila också!! När solen står på och blommorna växt till sig kommer det bli himla mysigt där ute. Sitta och läsa, dricka en kopp kaffe/te och bara njuta .. Sola och leva!!

Puss & Kram

Fröken Rödlök

  • Vardagen
  • 4 visningar

Gillar

Kommentarer